Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα Asian Le Mans Series 2021 ο Ανδρέας Λασκαράτος, κατακτώντας τη νίκη στην κατηγορία LMP2 Am στους δύο πρώτους αγώνες της σεζόν που πραγματοποιήθηκαν στο Dubai Autodrome Circuit.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα ελληνικά χρώματα

Ο 34χρονος οδηγός που τα τελευταία χρόνια εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα στους αγώνες αντοχής     σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες, ακολουθεί όλο το πρόγραμμα του θεσμού, στον οποίο συμμετέχουν οδηγοί που γνωρίζουμε ακόμα και από την Formula 1, όπως είναι ο Giancarlo Fisichella και ο Stoffel Vandoorne.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη φετινή σεζόν ο Ανδρέας Λασκαράτος είναι επίσημος οδηγός της ομάδας Era Motorsport και μοιράζεται το πρωτότυπο Oreca 07-Gibson #18 της Κλάσης LMP2 Am, με τον Βρετανό Kyle Tilley και τον Αμερικανό Dwight Merriman.

Ανδρέας Λασκαράρος και ελληνικά χρώματα!

Στο κυνήγι του τίτλου

Το δύο στα δύο στο Dubai Autodrome Circuit φέρνει την Era Motorsport και τον Λασκαράτο σε θέση ισχύος σε #Visit Greece μέσω… Ανδρέα Λασκαράτουότι αφορά στο κυνήγι του τίτλου της κατηγορίας.

Το πρωτότυπο #18 έφτασε τους 52 βαθμούς, με δύο ακόμα αγώνες να απομένουν για το φινάλε της σεζόν, με το καλεντάρι να έχει επηρεαστεί από την παγκόσμια πανδημία.

Με αυτή την επιτυχία, σε ένα θεσμό με παγκόσμια προβολή και κόντρα σε οδηγούς παγκόσμιας κλάσης, ο Λασκαράτος προβάλλει τη χώρα μας μέσω του “Visit Greece” σε κάθε άκρη του πλανήτη!

Με το συγκεκριμένο π[ρωτότυπο τρέχουν τρεις οδηγοί...

Ακόμα δύο αγώνες

Η συνέχεια περιλαμβάνει άλλους δύο 4ώρους αγώνες, αυτή τη φορά στην πίστα Yas Marina του Abu Dhabi που θα διεξαχθούν στις 19 και 20 Φεβρουαρίου και θα κρίνουν τους πρωταθλητές του 2021.

 

Φωτογραφίες: Xynamic Motorsport Photography

 

Είναι ωραίο να τερματίζεις και να βλέπεις πρώτος την καρόι σημαία

 

Θέλει εμπειρία και ταλέντο για να μπορείς να οδηγείς σε τόσο υψηλό επίπεδο ένα τέτοιο όχημα

 

Ο Ανδρέας Λασκαράτος μαζί με τον Βρετανό Kyle Tilley και τον Αμερικανό Dwight Merriman

 

Ελλάδα... παντού!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης