Ο ποδοσφαιριστής της Manchester City και της Εθνικής Γαλλίας, Benjamin Mendy, φαίνεται πως τα έχει βρει σκούρα με τις βρετανικές Αρχές. Η αγορά μιας Lamborghini Aventador SVJ τον έχει κάνει να χάσει τον ύπνο του, καθώς πιάστηκε ανασφάλιστη και ο ίδιος χωρίς δίπλωμα οδήγησης.

Η γκάφα του Mendy μπορεί να διορθωθεί αν εκείνος παρουσιάσει τα απαραίτητα έγγραφα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα κλαίει τα 350.000 ευρώ…

Η ιστορία έχει ως εξής: ο Γάλλος superstar της City αγόρασε έναντι 350.000€ μία από τις 900 Lamborghini Aventador SVJ των 770 ίππων από την πατρίδα του και αποφάσισε να τη φέρει στην Αγγλία. Λίγο έξω από το Λίβερπουλ τον σταμάτησε τροχαία και ανακάλυψε προς έκπληξή του ότι ήταν ανασφάλιστη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, το δίπλωμα οδήγησης του Mendy δεν ήταν έγκυρο με αποτέλεσμα να έχει ακόμα Έχει λίγες μέρες να το… σώσει.μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο νόμος στη Βρετανία λέει ότι έχεις στη διάθεσή σου 14 ημέρες προκειμένου να παρουσιάσεις τα σωστά έγγραφα όταν αγοράζεις αυτοκίνητο, αλλά, σύμφωνα με την The Sun, ήδη έχουν περάσει 8 ημέρες και ο Γάλλος δεν έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Αν δεν παρουσιάσει τα χαρτιά, η πανάκριβη Aventador θα κατασχεθεί και θα βγει σε δημοπρασία ή θα πάει για καταστροφή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Βγαλμένο από Playstation είναι το εσωτερικό της SVJ των 770 ίππων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης