Έπειτα από τέσσερα χρόνια απραξίας, η Ford αποφάσισε να ανανεώσει το σημαντικό της μοντέλο Focus. ΔενΦωτιστικά σώματα δανεισμένα από το νέο Mondeo πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο, αλλά για ένα facelift, ένα φρεσκάρισμα δηλαδή, για να μπορέσει να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία στην αγορά.

Οι πρώτες εικόνες που βρήκαν το φως της δημοσιότητας έρχονται από το γερμανικό Autobild και δείχνουν πως ιδιαίτερα στο εμπρός μέρος το Focus είναι διαφορετικό. Τα φωτιστικά σώματα είναι καινούρια, πιο στενά με τοποθετημένα τα LED φώτα ημέρας χαμηλά, όπως στο νέο Mondeo. Αντίθετα, τα πίσω φωτιστικά σώματα είναι πιο μικρά, ενώ καινούρια είναι και τα φλας όπως δείχνουν οι εικόνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ίσως δούμε Plug-In-Hybrid έκδοση του νέου Focus

Στο εσωτερικό θα υπάρχει το νέο σύστημα infotainment με μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη ευκρίνεια. Τι Το ανανεωμένο Focus θα είναι εξοπλισμένη με την SYNC πλατφόρμα infotainment της Fordσύστημα δεν θα είναι εκείνο της Google το οποίο θα το δούμε το 2023, ωστόσο θα παρέχει πλούσιο υλικό ικανό να κρατήσει καλά πληροφορημένο τον οδηγό για οτιδήποτε θελήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους κινητήρες δεν θα υπάρξει μεγάλη αλλαγή. Το μοναδικό που ίσως αλλάξει είναι να δούμε μια έκδοση plug-in-hybrid για το 2022 την οποία αναμένουμε με ανυπομονησία για να περάσει και το Focus στη νέα εποχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To νέο Ford F-150 Raptor είναι πραγματικό θηρίο!

Τα εντυπωσιακά αγωνιστικά Bronco της Ford

Συνεργασία Ford και Google για εφαρμογές Android-Automotiveong>

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης