Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα οδεύουν προς τον αφανισμό με τις ολοένα και πιο σκληρές Πέντε ώρες απαιτούνται για τη φόρτιση των μπαταριώνπροδιαγραφές ρύπων που θεσπίζονται. Οι λάτρεις των ιστορικών μοντέλων ωστόσο αρχίζουν και βρίσκουν διεξόδους για να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τα οχήματά τους καθημερινά μέσω ειδικών μετατροπών σε ηλεκτρικά, κάτι που για την ώρα είναι αρκετά ακριβό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η London Electric Cars παρόλα αυτά έρχεται να κάνει εφικτό το όνειρο του να κινείσαι κάθε μέρα στην πόλη σου με το θρυλικό σου Mini Cooper. Η μικρή εταιρεία από το Λονδίνο παίρνει το παλιό σου Mini και το μετατρέπει σε ηλεκτρικό με απλό και αποτελεσματικό τρόπο.

Θυσιάζοντας τον χώρο αποσκευών αυξάνεις την αυτονομία του Mini.

Οι τιμές αρχίζουν από 31.000€ μόνο για τη μετατροπή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας προέρχεται από την προηγούμενη γενιά του Nissan Leaf ο οποίος ταιριάζει χωρίς καμία Η LEC δίνει επιλογή μεγαλύτερου κινητήρα 150 ίππων!μετατροπή κάτω από το καπό του Mini. Η απόδοσή του είναι 107 ίπποι, κάτι που σημαίνει ότι αποκτάει διπλάσια ισχύ σε σχέση με το αρχικό μοντέλο. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 33kWh και χαρίζει αυτονομία 190 χιλιόμετρα, ενώ ο πελάτης μπορεί να ζητήσει και μεγαλύτερη μπαταρία 40kWh για ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα.

Οι μπαταρίες είναι τοποθετημένες στο πίσω μέρος και κάτω από τα πίσω καθίσματα περιορίζοντας ακόμα περισσότερο τους αποθηκευτικούς χώρους του Mini. Η LEC δίνει δυνατότητα τοποθέτησης και μικρής μπαταρίας 20kWh που μειώνει την αυτονομία στα 100 χιλιόμετρα, αλλά μεγαλώνει λίγο το χώρο φόρτωσης. Η τιμή του ηλεκτρικού Mini αρχίζει από τις 31.400€ και σίγουρα είναι κάτι που κρατήσει στη ζωή για πολλά χρόνια ακόμα το θρυλικό αυτοκίνητό σας.

Εσωτερικά έχει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με το γνήσιο μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επετειακό Mini με πρεσβευτή οδηγό από τη Formula 1

Μπήκε το καλοκαιράκι καιρός να βγουν στους δρόμους τα cabrio

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης