Αν έχεις Jeep, έχεις παντού και πάντα υποστήριξη

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019, 08:14
Αν έχεις Jeep, έχεις παντού και πάντα υποστήριξη

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Η αμερικανική φίρμα διαθέτει μεγάλη γκάμα μοντέλων SUV και καθαρόαιμων 4x4, με τους ιδιοκτήτες τους να απολαμβάνουν αυτό το κάτι διαφορετικό που τους δίνει η επαφή με τη φύση.

Παράλληλα και μέσω της Mopar της επίσημης εταιρείας υπηρεσιών After Sales της Jeep, δημιούργησε την πρωτοποριακή υπηρεσία Jeep mobility by Mopar, ώστε να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή προστασία ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που μπορεί να προκύψουν σε ένα ταξίδι.

Με ένα Jeep μπορεί να βρεθείς παντού, οπότε καλό είναι να έχεις υποστήριξη ό,τι και να συμβεί...

Με λίγα λόγια, ο πελάτης της Jeep μπορεί να κινείται σε όλη την Ευρώπη και να έχει όλες τις παρακάτω βασικές καλύψεις:
 
•    Επιτόπου επισκευή: Αν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί, στέλνεται τεχνικός για να επισκευάσει τη βλάβη επιτόπου και το αυτοκίνητο να συνεχίσει το ταξίδι του.
•    Ρυμούλκηση: Σε περίπτωση που δεν μπορεί η επισκευή να πραγματοποιηθεί επιτόπου, η υπηρεσία υποστήριξης μεταφέρει το αυτοκίνητο στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο σημείο Jeep.
•    Αυτοκίνητο Εξυπηρέτησης: Αν ο χρόνος επισκευής υπερβαίνει τις 4 ώρες, τότε στον πελάτη χορηγείται αυτοκίνητο εξυπηρέτησης.
•    Συνέχιση ταξιδιού ή επιστροφή στο σπίτι: Σε περίπτωση που το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των 50χλμ. από τον τόπο κατοικίας του πελάτη και δεν μπορεί να επισκευαστεί την ίδια ημέρα, το πρόγραμμα Jeep mobility by Mopar οργανώνει την επιστροφή του οδηγού και των επιβατών στον τόπο κατοικίας τους ή τη συνέχιση του ταξιδιού τους με άλλο μέσο.
•    Παραμονή σε ξενοδοχείο: Η υπηρεσία υποστήριξης καλύπτει την παραμονή σε ξενοδοχείο αν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί σε σημείο με απόσταση μεγαλύτερη των 50 χιλιομέτρων από τον τόπο κατοικίας του πελάτη.
•    24ωρη Γραμμή Οδικής Βοήθειας: Η υπηρεσία Jeep mobility by Mopar διαθέτει Γραμμή Οδικής Βοήθειας (210 99 88 183) που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019, 08:14