Από το 2022 η Dacia θα χρησιμοποιεί καινούριο λογότυπο στα αυτοκίνητά της. Το νέο λογότυπο έχει τις ρίζεςΤο μέγεθος του Bigster θα είναι ίδια με εκείνο του VW Tiguan του στο παρελθόν με τους ανθρώπους της εταιρείας να αναφέρουν πως η έμπνευση προέρχεται από τα επαγγελματικά μοντέλα του παρελθόντος.

«Η Dacia συνεχώς εξελίσσεται και επαναπροσδιορίζεται κάτι που είναι απαραίτητο στην εποχή μας και στην αυτοκίνηση», ήταν τα λόγια του Denis Le Vot, CEO της Dacia. Αυτό από μόνο του δείχνει το πόσο μελετημένες είναι οι κινήσεις της εταιρείας για τη μεταβατική περίοδο που διανύουμε.Το νέο λογότυπο είναι πιο τετραγωνισμένο όσον αφορά τη γραμματοσειρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Bigster θα τοποθετηθεί πρώτα το νέο λογότυπο

Το πρώτο μοντέλο στο οποίο θα τοποθετηθεί το νέο λογότυπο είναι φυσικά το νέο Bigster. Το SUV της Το χακί χρώμα στο λογότυπο φέρνει πιο κοντά στη φύση την εταιρείαDacia βγαίνει στην αγορά το 2022 και είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία παρουσιάζει μεγάλο SUV στην γκάμα της.

Το Bigster θα πατήσει πάνω στην πλατφόρμα CMF-B της Renault και θα είναι διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις. Ίσως, το δούμε και σε έκδοση υβριδικού αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι από την Dacia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρουσίαση του νέου λογότυπου της Dacia.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα νέα Dacia το smartphone λειτουργεί ως οθόνη!

Ένα 7θεσιο Dacia LODGY για το «Ελληνικό Παιδικό Χωριό» στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης