Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ολοκαίνουργια Lamborghini Huracan βαμμένη στα χρώματα της ιταλικής αστυνομίας θα… περιπολεί Και να θες να… ξεφύγεις δεν μπορείς ή καλύτερα δεν σου περνά καν από το μυαλό! από εδώ και στο εξής στη γειτονική χώρα. Η ιταλική φίρμα παρέδωσε ένα ακόμη super car στην υπηρεσία του νόμου, το οποίο θα κινείται στην Μπολόνια και θα επιχειρεί σε επείγουσες καταστάσεις, σε μεταφορά αίματος ακόμα και οργάνων.
   
Η συγκεκριμένη είναι η τρίτη Lamborghini που δωρίζεται στην αστυνομία. Το 2009 μία Gallardo έγινε ένα από τα super car της ιταλικής αστυνομίας ενώ το 2015 η νέα (τότε) Huracan εντάχτηκε στο στόλο. Το νέο όπλο είναι βαμμένο στα επίσημα χρώματα της ιταλικής αστυνομίας, δηλαδή γαλάζιο και λευκό.

Ο CEO της Lamborghini Stefano Domenicali (δεύτερος από αριστερά) βρέθηκε στην παράδοση της Lamborghini Huracan στην αστυνομία...

Με 610 άλογα…
Όπως ισχύει για όλα τα αυτοκίνητα της Lamborghini, η Huracan Polizia εφοδιάζεται με ελαστικά Pirelli P Με το συγκεκριμένο… περιπολικό θα μπορούν να γίνονται άμεσες μεταφορές ακόμα και οργάνων προς μεταμόσχευση.Zero ενώ ο V10 κινητήρας που φορά αποδίδει 610 ίππους. Εσωτερικά έχει τοποθετηθεί κάμερα και υπολογιστής, δηλαδή χρήσιμα εργαλεία για ένα αστυνομικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα ένα βασικό χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου αφορά στην παροχή άμεσης ιατρικής βοήθειας.

Για το σκοπό αυτό, ο χώρος αποσκευών στο εμπρός μέρος φιλοξενεί ένα ειδικό σύστημα ψύξης για την επείγουσα μεταφορά οργάνων προς μεταμόσχευση ενώ υπάρχει και ένας απινιδωτή ο οποίος μπορεί να σώζει ζωές προκαλώντας ηλεκτροσόκ.

Lamborghini στην υπηρεσία του νόμου...
Να πετύχεις την συγκεκριμένη 'Lambo'στο δρόμο...
Αποκαλυπτήρια της 3ης Lamborghini στα χρώματα της ιταλικής αστυνομίας...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης