Η Subaru έδωσε στο κοινό ακόμα ένα teaser βίντεο που αφορά το νέο Solterra. Πρόκειται για το ηλεκτρικό Premium εμφάνιση και αισθητική μέσα και έξω για το Subaru Solterra.crossover της φίρμας το οποίο βασίζεται σχεδιαστικά στο Toyota BZ4X, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιεί και αρκετά τεχνικά σημεία από το μοντέλο της Toyota.

Στο νέο αυτό βίντεο δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα από το μοντέλο, ωστόσο παίρνουμε μια γεύση από το πίσω μέρος και το εσωτερικό. Στο πίσω μέρος συναντάμε δύο ξεχωριστά σπόιλερ και φωτιστικά σώματα με πολλές γωνίες. Μπροστά έχουμε αιχμηρά φωτιστικά σώματα με μια ψηλή μάσκα με γρίλιες και το σήμα της Subaru στο κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τελευταίο βίντεο εμφανίζεται το Solterra και σε κίνηση, αλλά από πολύ μακριά!

Στην Ευρώπη το αυτοκίνητο αναμένεται στα μέσα του 2022

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν είχαμε κάποια αλλαγή καθώς η Subaru μας έδειξε την ίδια εικόνα με το Το Solterra είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί μέσα στον επόμενο μήνα, καθώς η Toyota θα παρουσιάσει το BZ4X στο τέλος του 2021.προηγούμενο βίντεο. Μπροστά από τον οδηγό υπάρχει ένας πίνακας οργάνων ψηφιακός σχετικά μακριά από το τιμόνι, ενώ στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει μια τεράστια TFT οθόνη, η οποία βγαίνει πιο έξω, προς το εσωτερικό της καμπίνας, και ελέγχεται από κεντρικό σύστημα αφής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά. Μπορούμε όμως να εικάσουμε ότι το Solterra θα είναι εφοδιασμένο με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν σε κάθε άξονα, θα είναι τετρακίνητο και η αυτονομία του είναι κοντά στα 500 χιλιόμετρα. Σύντομα θα έχουμε την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου το οποίο αναμένεται στις αγορές το 2022.

Το βίντεο teaser της Subaru:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το νέο Subaru Impreza WRX διαθέτει 430 διαφορετικές επιλογές παραμετροποίησης!

Έτοιμο για την παγκόσμια παρουσίαση το νέο ηλεκτρικό SUBARU SUV «SOLTERRA»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης