Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δρόμοι έχουν γεμίσει χιλιάδες οχήματα ελευθέρου χρόνου, πολλά εξ ‘ αυτών με μεγάλες δυνατότητες Ένα SUV πρέπει να βγαίνει και εκτός δρόμου. Δεν είναι μόνο για την πόλη…εκτός δρόμου. Παρ’ όλα αυτά οι ιδιοκτήτες τους δεν τα χαίρονται όσο θα έπρεπε, είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί δεν γνωρίζουνε μέχρι που φτάνου οι ικανότητές τους.

Όπως θα δείτε χαρακτηριστικά στο παρακάτω video, το zougla.gr βρήκε τη λύση και τον τρόπο που μπορεί ένα καθαρόαιμο 4×4 και μάλιστα Jeep να δείχνει… μάχιμο χωρίς καν να έχει πατήσει στο χώμα! Για το λόγο αυτό επισκεφτήκαμε το Attart Off road Park, συναντήσαμε τον Στέφανο Αττάρτ, ειδικό στα 4×4 οχήματα και του ζητήσαμε δύο πράγματα.

Δείτε τους δύο τρόπους που ένα Jeep μπορεί να δείχνει… μάχιμο και λασπωμένο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένα Jeep πάει παντού
Το πρώτο ήταν να μας… μεταμορφώσει το Jeep Compass για να δείχνει ότι έχει πάει σε μέρη απίστευτα και το δεύτερο να μας δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες σε δύσκολες εκτός δρόμου καταστάσεις.
Το Jeep Compass είναι διαθέσιμο ακόμα και με κινητήρα 1.40 λίτρων και τιμή που ξεκινά από τα 25.900 ευρώ…
Να σημειώσουμε πως η τελευταία γενιά Compass θυμίζει την παλιά μόνο στο όνομα. Όλα τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά, από την ποιότητα κύλισης στο δρόμο, την ποιότητα κατασκευής, τους κινητήρες μέχρι και τις καταναλώσεις.

Στα χέρια μας είχαμε την έκδοση με τον κινητήρα των 2.0 λίτρων με τους 170 ίππους, ένα μηχανικό σύνολο που θα λέγαμε πως ταιριάζει γάντι στο συγκεκριμένο μοντέλο. Από τη μία γιατί μπορεί να ικανοποιεί τις ορέξεις του οδηγού, από την άλλη γιατί είναι οικονομικό σε κόστος καυσίμου. Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τις ικανότητές του εκτός δρόμου που με την βοήθεια του αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων φαντάζουν απίστευτες.

 
Με το κατάλληλο εργαλείο πυροβολείς... λάσπη και το Jeep Compass μεταμορφώνεται!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Κινητήρας: 1.956 κ.εκ. diesel
Ιπποδύναμη: 170/4.000 σ.α.λ.
Ροπή: 380Nm/1.750 σ.α.λ.
0-100: 10 δευτ.
Τελική: 200χλμ./ώρα
Κιβώτιο: αυτόματο 9 σχέσεων
Κίνηση: 4×4 (μόνιμη)
Τιμή: 41.400


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jeep Compass πατήστε
ΕΔΩ

Το... λασπωμένο και μάχιμο Jeep Compass. To συγκεκριμένο είναι τελευταίας γενιάς και εφοδιάζεται με κινητήρα 2.0 λίτρων που αποδίδει 170 ίππους
Γιατί Jeep είναι μόνο ένα...
Το εσωτερικό του αμερικάνικου μοντέλου
Λάσπη...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης