Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν χρειάζεται να σκεφτείς αν το νέο Citroen C3 είναι ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει. Το βλέπεις, το αισθάνεσαι, το εισπράττεις με την… πρώτη ματιά. Και αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε παγκόσμιο Αυτοκίνητο για την πόλη, το ταξίδι, την οικογένεια και την ελληνική… πραγματικότητα!επίπεδο, καθώς πλέον όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως οι Γάλλοι δεν αστειεύονται και ήδη έχουν ξεκινήσει την δική τους επίθεση. 

Στην Ελλάδα που ο κόσμος αγοράζει πλέον σκεπτόμενος, η απόκτηση ενός καινούργιου αυτοκινήτου θέλει αναζήτηση καθώς πρέπει να καλύπτει όλες τις ανάγκες και επιπλέον να έχει τιμή που να μπορεί ο καθένας (που έχει την ικανότητα να αγοράσει) να αποκτήσει. Με ένα αυτοκίνητο όπως είναι το νέο C3 η μάρκα έχει κάθε λόγο να αισθάνεται σιγουριά για το μέλλον του μοντέλου. Όπως αποδείχτηκε σιγουριά για το μέλλον του υπάρχει και στην Ελλάδα καθώς το γαλλικό μικρό είναι αυτό που καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες του κόσμου.

Aπό αριστερά τα στελέχη της Citroen Hellas: Πολυχρόνης Συγγελίδης (Διευθύνων Σύμβουλος), Χάρης Γερμανάκος (Γενικός Διευθυντής), Γιάννης Καραβάς (Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Διαφήμισης), Γιώργος Μπιτσίδης (Υπεύθυνος Λιανικής), Κοσμάς Κλαουδάτος (Διευθυντής Marketing). Πιο... αριστερά το νέο Citroen C3!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτο και με διαφορά…
Όπως αποδείχτηκε, μόνο τυχαία δεν ήταν και η διάκρισή «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» που Από τεχνολογία μέχρι υποστήριξη…απέσπασε από δημοσιογράφους του αυτοκινήτου.

Βάζοντας… κάτω κριτήρια όπως τεχνολογία, καινοτομία, επιδόσεις, ασφάλεια, κόστος κτήσης και χρήσης, η νέα γενιά του C3 έπιασε κορυφή αφήνοντας αρκετά πίσω μοντέλα που κυκλοφόρησαν τη χρονιά που μας φεύγσει την Ελλάδα.

Η ψηφοφορία με τα αποτελέσματα που ανέδειξε το Citroen C3 ως το Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα 2017

Τιμητική διάκριση
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβαν οι κ.κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, Γιάννης Συγγελίδης και Χαρίλαος Γερμανάκος. Μιλώντας για την διάκριση του γαλλικού αυτοκινήτου ο Η Citroen έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και το δείχνει…Πολυχρόνης Συγγελίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Eίναι ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για το νέο Citroen C3. Είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που προέρχεται από καταξιωμένους δημοσιογράφους. Το νέο C3 συνιστά ένα ακόμη βήμα προόδου για τη γαλλική μάρκα στους τομείς τεχνολογίας, ασφάλειας, άνεσης, πρακτικότητας και οικονομίας, με μοναδικό στιλ. Το νέο Citroen C3 είναι το πιο σημαντικό αυτοκίνητο για το ελληνικό αγοραστικό κοινό για το 2017».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νέα γενιά του Citroen C3 πατήστε ΕΔΩ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Citroen Hellas Πολυχρόνης Συγγελίδης...

Αυτοκίνητο για το 2017 και με τη... βούλα!
Πολύ προχωρημένο ντιζάιν για τη νέα γενιά του Citroen C3 που ετοιμάζει επίθεση σε όλα τα μέτωπα
Η ποιότητα κατασκευής, η σχεδίαση και τα σύγχρονα στοιχεία κάνουν ευχάριστη τη συμβίωση αυτοκινήτου - επιβατών...
Το νέο C3 αρχικά θα είναι διαθέσιμο με κινητήρα βενζίνης 1.2 με 82 ίππους και diesel 1.6 λίτρων με 75. Μέσα στο 2017 η γκάμα θα εμπλουτιστεί και με νέες εκδόσεις...
Τα προαιρετικά Airbumps δίνουν στυλ και προστατεύουν από τα χτυπήματα...
Η συνδεσιμότητα και η τεχνολογία είναι κάτι που θεωρείται δεδομένο...
Οδηγείς, δεν βλέπεις τα κρυφά σημεία αλλά το αυτοκίνητο σε ενημερώνει για να γλιτώσεις τα απρόοπτα...
Στοιχεία ρετρό...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης