Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


To Ford Ranger είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά pick up που κυκλοφορούν. Μπορεί να θεωρείται… αγροτικό όμως στην πραγματικότητα είναι ένα όχημα για όλες τις δουλειές και ιδανικό για χομπίστες.
Τέτοιο pick up και με τόσα αξεσουάρ δεν συναντάς κάθε μέρα…
Το Ranger εφοδιάζεται με δύο μηχανικά σύνολα, 2.2 και 3.2 λίτρων με απόδοση που ξεκινά από τα 130 και φτάνει τους 200 ίππους. Η κορυφαία έκδοση είναι η 3.2 λίτρων και αυτή που ο Τάσος Χατζής (αντιπρόσωπος της Ford στη Θεσσαλονίκη) έχει στην κατοχή του.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω video το έχει αλλάξει σχεδόν ολοκληρωτικά, κάνοντάς του πιο δυνατό, πιο όμορφο και με απεριόριστες δυνατότητες.

Δείτε το video με ένα πολύ ξεχωριστό Ford Ranger που κυκλοφορεί – κυρίως – στη Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έφτασε τα 70.000 ευρώ

Το κόστος μαζί με τα αξεσουάρ έχουν φτάσει τα 70.000 ευρώ, ποσό που μαρτυρά και το τι έχει πάνω το Ο κινητήρας των 3.2 λίτρων αποδίδει 250 ίππους…αυτοκίνητο. Από μηχανικής πλευράς η απόδοση έχει ανέβει στους 250 ίππους, η ροπή έχει φτάσει στα 59 κιλά ενώ η προσθήκη έξτρα ελαστικών – ζαντών σε συνδυασμό με τις αναρτήσεις το καθιστούν ιδανικό για πολύ σκληρές εκτός δρόμου διαδρομές.

Όπως θα δείτε μεταξύ των αξεσουάρ, περιλαμβάνονται φώτα LED, προβολείς ομίχλης, ντουζιέρα, τέντα, ειδική σχάρα για να δένεις σκληρά εργαλεία και μεγάλα αντικείμενα, επιπλέον ντεπόζιτο κ.ά.  

Ένα pick up το οποίο στην κατάσταση που βρίσκεται σπάνια το συναντάς στο δρόμο και αν το δεις είναι σίγουρο πως θα κάνες στην άκρη για να το θαυμάσεις…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ford Ranger πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης