Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν την διεξαγωγή του Seajets Ράλι Ακρόπολις 2017, ένα περιστατικό αμαύρωσε την εικόνα της χώρα μας στο εξωτερικό.

Αρκετοί θα θυμόσαστε και από σχετικό άρθρο του zougla.gr (για να το διαβάσετε  Η αξία του Fabia R5 που έκλεψαν αγγίζει τα 250 χιλιάδες ευρώ… πατήστε ΕΔΩ), πως τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Μαΐου, δηλαδή πέντε ημέρες πριν τον αγώνα, άγνωστοι έκλεψαν από ξενοδοχείο των Βορείων Προαστίων της Αθήνας ένα εργοστασιακό αγωνιστικό Skoda Fabia R5.

Οι… αετονύχηδες κατάφεραν να αρπάξουν, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς, το αγωνιστικό αξίας 250.000 ευρώ από κλειστό τρέιλερ και να εξαφανιστούν. Από εκείνη την στιγμή δεν είχαμε κάποια εξέλιξη στο θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα στο Δήλεσι βρέθηκε αυτό το κουφάρι από ένα αγωνιστικό Skoda Fabia R5...

Στο Δήλεσι
Ωστόσο και όπως θα δείτε χαρακτηριστικά από τις φωτογραφίες του ανήρτησε στο διαδίκτυο ο Γιάννης Αναμένουμε την ανακοίνωση της αστυνομίας για να μάθουμε αν πράγματι είναι αυτό το αγωνιστικό που έκλεψαν από το περυσινό ΄Ράλι Ακρόπολις Ράπτης, ένα ξηλωμένο και «γυμνό» αγωνιστικό Skoda Fabia βρέθηκε σήμερα παρατημένο κοντά στο Δήλεσι.

«Σήμερα βρέθηκε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο διαλυμένο και ξεχαρβαλωμένο από ότι καλά πράγματα είχε επάνω στη περιοχή Δηλεσίου. Μάλλον πρόκειται για το Skoda Fabia που κλάπηκε από το ξενοδοχείο στο προηγούμενο ράλι Ακρόπολις» έγραψε χαρακτηριστικά ο φίλος των αγώνων.

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε επίσημα αν πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο κάτι που  αναμένουμε να μάθουμε τις επόμενες ημέρες καθώς σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: Έκλεψαν στην Ελλάδα αγωνιστικό αξίας 250.000 ευρώ που θα έτρεχε στο ράλι Ακρόπολις

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που έκλεψαν στην Ελλάδα και θα έτρεχε στο ράλι Ακρόπολις

To αγωνιστικό Skoda Fabia R5 του Max Rendina

Οι... αετονύχηδες δεν άφησαν τίποτα!! 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης