Γνωρίζουμε ότι, όταν έχεις στο γκαράζ σου ένα αυτοκίνητο όπως η GT500 του Caroll Shelby, είναι δύσκολο να Η CR ετοίμασε τη διάσημη Eleanor Mustang της ταινίας Gone in 60 Seconds.σκέφτεσαι να το «πειράξεις». Υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι αναζητούν πάντα το κάτι παραπάνω και η αλήθεια είναι ότι, όταν το αποτέλεσμα είναι σαν αυτό της Classci Recreations, τότε αξίζει τον κόπο να το τολμήσεις.

Το συγκεκριμένο Shelby GT500 είναι του 1967 και με τη βοήθεια της CR έγινε ένα πραγματικά πανέμορφο ρετρό αυτοκίνητο. Οι άνθρωποι της CR σεβάστηκαν την ιστορία του Caroll Shelby και οι επεμβάσεις που έκαναν ήταν εύστοχες. Ο κινητήρας παρέμεινε ο 427i της Ford, ο οποίος με τη βοήθεια ενός νέου F1-R υπερσυμπιεστή έφτασε τους 900 ίππους στη συγκεκριμένη έκδοση και πάνω από 1.000 ίππους αν το θελήσει ο αγοραστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

American dream...

Η Classic Recreations είναι επίσημη εταιρεία ανακατασκευής της Shelby

Η επιλογή στο κιβώτιο ταχυτήτων είναι στο χέρι του κατόχου ο οποίος μπορεί να πάρει ένα μηχανικό 6τάχυτο Η CR προσφέρει και πακέτο Pro Track για εκείνους που θέλουν να μπουν στην πίστα με το GT500.ή ένα αυτόματο. Οι ζάντες είναι αγωνιστικού τύπου και τα ελαστικά της Michelin, ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι της κατασκευής είναι από ανθρακονήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, η υπογραφή του Caroll Shelby είναι ραμμένη στα καθίσματα, το τιμόνι είναι ξύλινο, ενώ τα όργανα είναι χρωμιωμένα. Υπάρχει φυσικά και σύγχρονη πινελιά με το σύστημα ήχου να είναι τελευταίας τεχνολογίας και με Bluetooth σύνδεση.

Κάθε GT500 απαιτεί 2.500 ώρες για να κατασκευαστεί και το κόστος του βασικού μοντέλου είναι στις 233.000€. H Classic Recreations προσφέρει μεγάλη γκάμα αναβαθμίσεων όπως ένα full carbon κουστούμι ή 6πίστονες δαγκάνες στα φρένα ή δερμάτινα καθίσματα μεταξύ άλλων, φυσικά με το αντίστοιχο αντίτιμο…

Γιγάντια ελαστικά της Michelin σε ζάντες αγωνιστικού τύπου και 6πίστονες δαγκάνες στα φρένα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μοναδική Cobra του Caroll Shelby πωλείται

Το Νο1 sportcar του κόσμου

Η Mustang Mach-E σε έκδοση καυτερής σάλτσας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης