Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη λύση σε όσους αναζητούν μεγαλύτερη αυτονομία άρα περισσότερα χιλιόμετρα χωρίς φόρτιση προσφέρει πλέον η Nissan με τη νέα έκδοση του ηλεκτρικού Leaf e+.

Πρόκειται για το γνωστό ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο εφοδιάζεται με μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 62 kWh προσφέροντας αυτονομία που σύμφωνα με το νέο τρόπο μέτρησης WLTP μπορεί να καλύψει αποστάσεις 385 χιλιομέτρων. Η σημερινή έκδοση που θα συνεχίσει να διατίθεται κανονικά έχει χωρητικότητα 40kWh.

Το Nissan Leaf στην έκδοση e+ δεν διαφέρει από το γνωστό Leaf παρά μόνο στην χωρητικότητα της μπαταρίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Περισσότερα χιλιόμετρα

Η νέα μπαταρία 62 kWh του μοντέλου έχει αύξηση της ενεργειακής πυκνότητας κατά 25% και αύξηση της Το πρόβλημα της αυτονομίας λύνεται σιγά- σιγά…χωρητικότητας αποθήκευσης ενέργειας κατά 55%. Η ιπποδύναμη αγγίζει τα 215 ίππους και εκτός από την χαμηλή κατανάλωση… ρεύματος προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις.

Το Nissan Leaf e+ με τη νένα μπαταρία είναι διαθέσιμο προς παραγγελία ενώ οι πρώτες παραδώσεις θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι. Ήδη στην Ευρώπη το ιαπωνικό μοντέλο έχει 8.000 παραγγελίες. Η τιμή του στην Ελλάδα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ωστόσο ενδέχεται να κυμανθεί κοντά στα 40.000 ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ηλεκτρικό Nissan Leaf πατήστε ΕΔΩ

 

 

Το εσωτερικό του Nissan LeafΗ αυτονομία με μία φόρτιση θα αγγίζει τα 385 χλμ./ώρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης