Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αφιέρωμα σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής κρέατος έκανε πριν από λίγες ημέρες το πρακτορείο οικονομικό ειδήσεων Bloomberg.

Με την Ελλάδα να βιώνει δύσκολες στιγμές, τις τράπεζες να έχουν κλείσει και την ανησυχία να είναι έκδηλη, το συνεργείο του Bloomberg βρέθηκε στον Ασπρόπυργο και συγκεκριμένα στη «Φάρμα Κεχαγιά».

H επιχείρηση που στηρίζει τους αγώνες αυτοκινήτου
Από το ρεπορτάζ του ξένου ειδησεογραφικού πρακτορείο αναδείχτηκε η σημαντικότητα του
Σε… ρυθμούς ράλι τρέχει μία ελληνική επιχείρηση την οποία βλέπουμε και σε αγώνες αυτοκινήτου!!!οικογενειακού δεσμού αλλά και ο παραδοσιακός τρόπος λειτουργίας, όχι μόνο σε μία μικρής επιχείρησης αλλά σε μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα κάθετες μονάδες παραγωγής χοιρινού κρέατος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Aπό το video που δημοσιεύει το zougla.gr και με ελληνικούς υπότιτλους, μπορείτε να παρακολουθήσετε και να πάρετε 4 μαθήματα που καθιστούν μία επιχείρηση καθαρά ελληνική, άκρως επιτυχημένη, ακόμα και μέσα στον κρίση αλλά και με τις τράπεζες να βρίσκονται προσωρινά κλειστές.

 
Η «Φάρμα Κεχαγιά», πρωταγωνιστεί εκτός από το χώρο της εστίασης και σε αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού καθώς στηρίζει ικανούς αθλητές

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης