Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tο νέο μέλος στην οικογένεια της μάρκας Toyota ακούει στο όνομα C-HR. Πρόκειται για ένα όχημα Το Toyota C-HR ήρθε στην Ελλάδα και στοχεύει πολύ ψηλά…ελευθέρου χρόνου που έρχεται να προστεθεί σε μία κατηγορία που κερδίζει συνεχώς έδαφος και η ζήτηση γι αυτή αυξάνεται ραγδαία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ήδη το C-HR ξεκίνησε να διατίθεται στην ελληνική αγορά και το ερώτημα είναι πώς θα το αγκαλιάσει το ελληνικό κοινό. Όπως φαίνεται η επιτυχία του θεωρείται σίγουρη και η πορεία δεδομένη σύμφωνα μάλιστα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Toyota Hellas, Άρη Αραβανή.

Το νέο Toyota C-HR

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δηλώσεις στο zougla.gr
Μιλώντας στο zougla.gr ο κ. Αραβανής ήταν πολύ ξεκάθαρος στις δηλώσεις του σχετικά με την πορεία Δεν θα έχουν  αυτοκίνητα να δώσουνε…του C-HR στην ελληνική αγορά: «Είμαι σίγουρος πως το C-HR θα πάει… αέρας στην Ελλάδα», ενώ όσον αφορά τον στόχο τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δυστυχώς δεν θα έχουμε πολλά αυτοκίνητα να δώσουμε λόγω της υψηλής ζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2017 θα έχουμε στη διάθεσή μας 500 μονάδες αλλά ελπίζω να μπορέσουμε να πάρουμε περισσότερα και να τα παραδώσουμε στους πελάτες μας. Θα μπορούσαμε πάντως να δώσουμε και 2.000 αυτοκίνητα, αρκεί να τα είχαμε».

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Hellas, Άρης Αραβανής δηλώνει σίγουρος για την πορεία του νέου μοντέλου στην ελληνική αγορά...

Από 1.200 κ.εκ.
Να σημειώσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες, έναν βενζίνης χωρητικότητας 1.2 λίτρων turbo με 116 ίππους (αυτός που φορά το Auris) και έναν υβριδικό χωρητικότητας 1.8 λίτρων με 122 ίππους, γνωστός από το Prius.

Η αρχική τιμή του C-HR (έκδοση 1.2) είναι τα 20.520 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Οδηγούμε το νέο Toyota C-HR στην Ισπανία

Για περισότερες πληροφορίες σχετικά με το Toyota C-HR πατήστε ΕΔΩ

Σχεδίαση που δεν μας έχει συνηθίσει η ιαπωνική φίρμα...
Το εσωτερικό του C-HR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης