Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τους τελευταίους μήνες πολύς λόγος γίνεται για την κυκλοφορία οχημάτων με κινητήρες πετρελαίου. Τα
Γιώργος Βασιλάκης: «Θα απαγορευθούν τα παλιάς τεχνολογίας diesel που είναι πολύ ρυπογόνα»δημοσιεύματα και οι απόψεις διίστανται με τους ιδιοκτήτες αλλά και τους υποψήφιους αγοραστές να προβληματίζονται καθώς δεν ξέρουν τι θα συμβεί και τι θα ισχύσει στο μέλλον.

Την απάντηση στο πολύ σοβαρό ερώτημα για το αν θα απαγορευτούν τα αυτοκίνητα με κινητήρες diesel έδωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Γιώργος Βασιλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Άρη Γαλανόπουλο για λογαριασμό της Καθημερινής.

Συγκεκριμένα τόνισε χαρακτηριστικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Γιώργος Βασιλάκης τόνισε πως δεν θα απαγορευτούν τα diesel που καλύπτουν τις προδιαγραφές ρύπων

Ποια θα απαγορευτούν
«Σχετικά με τον προβληματισμό αυτόν, υπάρχει μια λανθασμένη εντύπωση στον καταναλωτή, ότι δηλαδή θα απαγορευθούν τα πετρελαιοκίνητα. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα ισχύσει, αλλά θα απαγορευθούν τα παλιάς τεχνολογίας diesel που είναι πολύ ρυπογόνα».

Αυτές οι εικόνες πρέπει να εκλείψουν από τους δρόμους καθώς επιβαρύνουν (δεν θέλει και πολύ... μυαλό για να το αντιληφθεί κανείς) τη δημόσια υγεία

Όσα οχήματα καλύπτουν προδιαγραφές Euro 5 και πάνω δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης