H Yamaha είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι οι ηλεκτρονικές προεγγραφές για την αγορά του πολυαναμενόμενου μικρού Ténéré έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Οι ηλεκτρονικές παραγγελίες σε προνομιακή τιμή, που ξεκίνησαν τέλη Μαρτίου και αφορούν σε παραδόσεις εντός του Ιουλίου, έχουν υπερκαλύψει την προσφορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, δίνοντας μία πρώτη γεύση για τη δυναμική του νέου Adventure της Yamaha. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε και εσείς να προλάβετε την προνομιακή τιμή των 9.990€ (για τη βασική έκδοση) που συνεχίζει να ισχύει με δύο όρους:
– Οn-line προεγγραφή έως τις 31 Ιουλίου εδώ
– Παράδοση από το Σεπτέμβριο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το κλείσιμο της ηλεκτρονικής πλατφόρμας την 1η Αυγούστου η Yamaha θα συνεχίσει τη διάθεση του Ténéré στην κανονική τιμή των 10.490€ (πάντα για τη βασική έκδοση) με παραγγελίες και παραδόσεις μέσω των καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της σε όλη την Ευρώπη. Θα ήταν ενδιαφέρον πάντως να μαθαίναμε πόσες παραγγελίες έχουν γίνει μέχρι στιγμής εντός συνόρων, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η σειρά Ténéré 600/660/750 έχει χαράξει μια εντυπωσιακή πορεία στη χώρα μας γαλουχώντας χιλιάδες Έλληνες αναβάτες στην οδήγηση εντός και εκτός δρόμου. Περισσότερα για το νέο ΧΤΖ700 Ténéré μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης