Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα που έχει όνομα βαρύ σαν (και) την ιστορία που επιφέρει η λέξη «Tenere». Και τώρα ήρθε η στιγμή για ένα ακόμα βίντεο με πρωταγωνιστή το Rodney Faggotter, που μαζί με την ομάδα Tenere Tragics θα αποτελεί τον πρώτο πρεσβευτή της ιδιαίτερης χωμάτινης μοτοσυκλέτας που εναγωνίως περιμένουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γονίδια του Ντακάρ δεν κρύβονται, ειδικά στην σφαίρα του πρωτότυπου και το υπό εξέλιξη μοντέλου που μόνο και μόνο η εικόνα με τα 4 προβολάκια αρκεί για να καταλάβει κανείς τις αγωνιστικές του περγαμηνές. Πρώτη… «πίστα» η Αυστραλία, ενώ έπεται και συνέχεια, όλα για να μας αποδείξει η Yamaha πως δεν έχουν αλλάξει και πολλά σε φιλοσοφία που γυρίζει πίσω στο 1983.

Βέβαια η αλήθεια είναι πως Tenere ακούμε και Tenere δεν βλέπουμε, οι δοκιμασίες του συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια και αναμένουμε την άφιξή του από το 2019. Οι φωτογραφίες δείχνουν το μοντέλο στην πιο πρόσφατη μορφή του, ωστόσο ας μην ξεχνάμε πως παραμένει πρωτότυπο και κανείς δεν ξέρει την τελική του έκδοση και πως θα είναι. Μέχρι τότε ας δούμε το βίντεο και αναμείνατε στις οθόνες σας καθώς θα επανέλθουμε εκτενέστερα για το τι εστί “Tenere”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης