Με κάθε επισημότητα, αλλά και με την έμπνευση του σχεδιαστή Oberdan Bezzi και των Off/Road customάδων από την Ιταλία Gessi Motorbike, ένα ακόμα (και πολύ πιο μάχιμο) Ténéré θα γίνει πράξη πολύ σύντομα. 

Λίγο μετά από τον ερχομό της Rally έκδοσης του Ténéré 700, μια ακόμα –πολύ πιο εξειδικευμένη- θα έρθει να ταράξει τα χώματα των enduro και όχι μόνο μονοπατιών. To ευρωπαϊκών πλέον καταβολών Ténéré θα μοιράζεται ουσιαστικά μόνο τον κινητήρα με το βασικό μοντέλο, καθώς πλαίσιο και υποπλαίσιο θα είναι διαφοροποιημένα ώστε να επιτρέπουν περαιτέρω ρυθμίσεις, ενώ μεγαλύτερων διαδρομών θα είναι οι αναρτήσεις. Στη λίστα των μεγάλων αλλαγών προσθέστε και το ψαλίδι, που επίσης θα είναι διαφοροποιημένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο όλο make over, αναβαθμισμένα αναμένονται και τα φρένα, ενώ όπως μαρτυρούν τα renderings, το σύστημα εξάτμισης θα φέρει την υπογραφή της Akrapovic. To Ténéré Rally Racer θα μπορεί να πάει και πιο μακριά από το απλό, καθώς θα του προστεθούν πλευρικά αλουμινένια ρεζερβουάρ καυσίμου. Το παραπάνω βάρος που θα δεχτεί η μοτοσυκλέτα θα αντισταθμίζεται με το ανθρακόνημα και το Kevlar, που θα αποτελούν το υλικό των πάλαι ποτέ πλαστικών μερών της.   

Περιττό να πούμε πως η μαύρη/κίτρινη εκδοχή της μοτοσυκλέτας είναι επιεικώς ερωτεύσιμη, με τη Yamaha Ευρώπης να έχει πάρει το όλο ζήτημα αρκετά ζεστά, όπως φανερώνει έμμεσα το παρακάτω teaser.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης