Η Yamaha ανακοίνωσε την τριετή συνεργασία τεχνικής υποστήριξης για τους ποδηλατικούς γύρους της Γαλλίας (Tour de France), της Ιταλίας (Giro d’Italia) και της Ισπανίας (La Vuelta).

Πρόκειται για μια στρατηγική συνεργασία με τις A.S.O. και RCS Sports, διοργανώτριες των τριών σημαντικών ευρωπαϊκών ποδηλατικών γύρων, στους οποίους το τρίτροχο Niken θα είναι η μοτοσυκλέτα επίσημης υποστήριξης μέχρι και το τέλος της σεζόν 2021. Καθένας από αυτούς τους μεγάλους αγώνες διασχίζει κάποιους από τους πιο απαιτητικούς ορεινούς δρόμους που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Από τους στριφογυριστούς ορεινούς της Ιταλίας και της Ισπανίας μέχρι τις μακριές πεδινές ευθείες του Βελγίου και της βόρειας Γαλλίας, το Niken θα είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον τεράστιο αριθμό μοτοσυκλετιστών που θα υποστηρίζουν τους εν λόγω μεγάλους γύρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσφέροντας ομαλή μετάβαση από το συμβατικό δίτροχο, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή του στυλ οδήγησης, τα Niken θα χρησιμοποιηθούν από τη διεύθυνση του αγώνα, τα μέλη επιτροπής και τις επίσημες ομάδες υποστήριξης της διοργάνωσης. Οι αναβάτες των Niken θα πρέπει να ανταποκριθούν σε μία λίστα από απαιτητικές ευθύνες στη διάρκεια της καθεμίας από αυτές τις παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις. Στα πιο σημαντικά καθήκοντα περιλαμβάνεται η παροχή ιατρικής βοήθειας, η αλλαγή τροχών για τους ποδηλάτες, η μεταφορά ποτών και θρεπτικών γευμάτων και ο συντονισμός του αγώνα και του διαφημιστικού Καραβανιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποδηλατικός Γύρος Ιταλίας (Giro d’Italia)

Ξεκινώντας στις 11 Μαΐου, η 102η διοργάνωση του ιταλικού αγώνα περιλαμβάνει 21 απαιτητικά ετάπ και συνολική απόσταση 3.518,5χλμ. Με τους ποδηλάτες να καλύπτουν κατά μέσο όρο 167,5χλμ. τη μέρα, η διοργάνωση του 2019 είναι γεμάτη μεγάλες ανηφόρες στο ορεινό έδαφος της κεντρικής και βόρειας Ιταλίας. Ο αγώνας θα λήξει στην πίστα του Torricelle στη Βερόνα, στις 2 Ιουνίου 2019.

Ποδηλατικός Γύρος Γαλλίας (Tour de France)

Από τις 6 έως 28 Ιουλίου, η διεθνής ελίτ των ποδηλατικών αγώνων δρόμου θα συγκεντρωθεί στις Βρυξέλλες για την έναρξη της 106ης διοργάνωσης του πιο διάσημου ποδηλατικού αγώνα στον κόσμο. Το Tour de France 2019 καλύπτει συνολικά 21 ετάπ σε δύο χώρες και 37 διαφορετικές περιοχές στο εσωτερικό της Γαλλίας. Ο αγώνας περιλαμβάνει επτά επίπεδα ετάπ, δύο ετάπ χρονομέτρησης, πέντε ετάπ σε λόφους και επτά ορεινά ετάπ, πέντε από τα οποία τελειώνουν στην κορυφή μερικών από τις ψηλότερες κορυφές της Γαλλίας. Μαζί με τους χιλιάδες επισκέπτες που κατακλύζουν κάθε ετάπ, η διοργάνωση θα έχει σημαντική παγκόσμια κάλυψη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς στον αγώνα θα παρευρίσκονται περισσότεροι από 2.000 δημοσιογράφοι και φωτογράφοι.

Ποδηλατικός Γύρος Ισπανίας (La Vuelta)

Οι τρεις σημαντικοί Μεγάλοι Γύροι για το 2019 θα ολοκληρωθούν με τον ισπανικό γύρο. Με διάρκεια από τις 24 Αυγούστου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, ο αγώνας του 2019 θα αποτελείται από 21 ετάπ και θα καλύπτει συνολική απόσταση 3272,2χλμ.

Αγώνες που υποστηρίζονται από τα Niken στην Ιταλία το 2019

Strade Bianche – 9 Μαρτίου
Τιρένο – Αντριάτικο – 13 έως 19 Μαρτίου
Μιλάνο –  Σαν Ρέμο – 23 Μαρτίου
Giro d’Italia – 11 Μαΐου έως 2 Ιουνίου
Giro di Lombardia – 13 Οκτωβρίου
Αγώνες που υποστηρίζονται από τα Niken στη Γαλλία το 2019
Παρίσι – Νίκαια – 10 έως 17 Μαρτίου
Παρίσι – Ρουμπέ – 14 Απριλίου
Critérium du Dauphiné – 9 έως 16 Ιουνίου
Tour de France – 6 έως 28 Ιουλίου
Αγώνες που υποστηρίζονται από τα Niken στο Βέλγιο το 2019
Flèche Wallonne – 24 Απριλίου
Λιέγη – Μπαστόν – Λιέγη – 28 Απριλίου

Αγώνες που υποστηρίζονται από τα Niken στην Ισπανία το 2019

La Vuelta – 24 Αυγούστου έως 15 Σεπτεμβρίου
 
Giro d’Italia 2019

Tour de France 2019

La Vuelta 2019
 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης