Η Yamaha μας καλωσορίζει στη victorYZone με ένα μοντέλο motocross για νεαρούς αναβάτες που ψάχνουν κάτι προηγμένο και συναρπαστικό.

Με ολοκαίνουργιο κινητήρα και πλαίσιο, αλλά και στυλ εμπνευσμένο από το “πολεμικό” YZ 450F, το μικρό δίχρονο YZ 65 του 2019 επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Yamaha για τις μοτοσυκλέτες motocross που απευθύνονται σε νεαρούς αναβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο μάλιστα είναι ήδη ετοιμοπαράδοτο στο δίκτυο της αντιπροσωπείας και στην τιμή των 4.200€. Και για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, μπορούν κάλλιστα να αξιοποιήσουν το κιτ αναβάθμισης YZ65 bLU cRU kit και να ανεβάσουν απόδοση και εικόνα στο maximum. H λιανική τιμή του κιτ είναι 920€ και ισχύει για περιορισμένο αριθμό και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Περιλαμβάνει εξάτμιση (θάλαμο διαστολής και τελικό), ποδιά MX, βαλβίδες εξαέρωσης μπροστινού, κάλυμμα συμπλέκτη, κάλυμμα εισαγωγής αέρα, φίλτρο αέρα, τάπα εξάτμισης, διακοσμητικά για εργοστασιακή racing όψη, σακίδιο πλάτης και καπέλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε κάθε περίπτωση το νέο YZ 65 διαθέτει το αγωνιστικό DNA των μεγαλύτερων YZ στο στάνταρ εξοπλισμό του. Το αγωνιστικό μπλε πλαίσιο, τα εντυπωσιακά γραφικά και οι μπλε ζάντες είναι εμπνευσμένα από το MXGP YZ450FM και όλα τα βασικά χαρακτηριστικά του έχουν αναπτυχθεί από την ίδια ομάδα μηχανικών που είναι υπεύθυνοι και για τις άλλες αγωνιστικές YZ. Αποτελεί την ιδανική συνέχεια μετά τις παιδικές μοτοσυκλέτες PW50 και TT-R της εταιρείας, παρέχοντας στους αυριανούς πρωταθλητές την ιδανική είσοδο στο motocross.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα  www.yamaha-motor.gr ή απευθείας στον ακόλουθο σύνδεσμο .

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης