Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati μας έχει συνηθίσει σε εορταστικά Bazaar τις μέρες των Χριστουγέννων και φέτος δεν αποτελεί Οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 80% σε όλα τα διαθέσιμα προϊόντα.εξαίρεση. Για πέντε ημέρες στο κεντρικό κατάστημα Ducati Athens στον Νέο Κόσμο διοργανώνεται χριστουγεννιάτικο Bazaar και όλοι μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα και να επιλέξουν ξεχωριστά δώρα για τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη λίστα των προϊόντων που είναι διαθέσιμα στο Bazaar θα βρει κάποιος μπουφάν, κράνη, μπότες, γάντια και γνήσια αξεσουάρ της Ducati. Όλα θα είναι διαθέσιμα με έκπτωση έως 80% και φυσικά την εγγύηση γνησιότητας της Ducati. Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 21 Δεκεμβρίου, ενώ οι ώρες λειτουργίας είναι τις καθημερινές 10:00-20:00, το Σάββατο 10:00-16:00 και Δευτέρα 10:00-17:00.

Κορυφαίας αισθητικής και ποιότητας προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές.

Κάντε ένα ξεχωριστό δώρο αυτές τις γιορτές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Bazaar της Ducati αποτελεί ιδανική ευκαιρία για επιλογή δώρου για κάθε λάτρη των δύο τροχών, ιδιαίτερα στο κλείσιμο μιας θριαμβευτικής χρονιάς για την Ducati. Φέτος το εργοστάσιο από το Borgo Panigale πανηγύρισε τίτλους κατασκευαστών και ομάδων στο πρωτάθλημα του MotoGP με νίκες και σημαντικές επιτυχίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ducati Athens στο τηλέφωνο 210 9981199, ενώ αξίζει να κάνετε και μια βόλτα από εκεί στην Καλλιρρόης 9, στον Νέο Κόσμο.

Μια καλή ευκαιρία για ξεχωριστά δώρα αυτά τα Χριστούγεννα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ducati παρουσίασε το πολυσυζητημένο DesertX

Δώρο αξίας 3.500€ από την Ducati στην έκδοση Travel του Multistrada 1260 Enduro

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης