Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda έκανε πολύ δυνατή εμφάνιση στα διάσημα βραβεία Red Dot Awards 2022. Εκτός από το Η τιμή του NT1100 είναι στα 15.600€ και του ADV350 στα 6.840€.αυτοκίνητο HR-V e:HEV και τη γεννήτρια EU32i η ιαπωνική φίρμα βρέθηκε στην κορυφή και στον τομέα της μοτοσικλέτας με δύο μάλιστα μοντέλα. Πέρυσι ήταν το Forza 750 το οποίο απέσπασε κορυφαίες κριτικές, ενώ φέτος τα νέα NT1100 και ADV350 έκλεψαν την παράσταση στα δημοφιλή βραβεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος του 2021 η Honda παρουσίασε τη νέα μοτοσικλέτα τουρισμού NT1100 η οποία αμέσως έκανε αίσθηση στον κόσμο των δύο τροχών. Η μοτοσικλέτα σχεδιάστηκε με γνώμονα την άνεση, την καλή προστασία για τον αναβάτη, ενώ διαθέτει όλα τα σύγχρονα στοιχεία ασφάλειας που κάνουν ξεκούραστο και απολαυστικό το ταξίδι. Ο σχεδιασμός του είναι κομψός, ενώ ο δοκιμασμένος δικύλινδρος κινητήρας που προέρχεται από το Africa Twin προσφέρει δυναμικές επιδόσεις και οικονομία στο καύσιμο. Αυτά τα στοιχεία ήταν που ώθησαν τους κριτές των Red Dot Awards να βραβεύσουν το NT1100 για την καινοτομία και την σχεδιαστική ποιότητα.

Κορυφαία διάκριση για το NT1100.

Το SUV των scooter

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο μοντέλο που απέσπασε βραβείο είναι το ADV350. ΤΟ crossover scooter της Honda έχει Η πρώτη μοτοσικλέτα που απέσπασε βραβείο Red Dot ήταν το Honda CBR1000RR-R Fireblade SP.σχεδιαστεί με γνώμονα την περιπέτεια με την εταιρεία να αναφέρει ότι είναι το πρώτο δίτροχο SUV! Το ADV350 είναι σκληροτράχηλο και παράλληλα πολύ κομψό, με άψογο φινίρισμα, έντονες γωνίες και πολλαπλές επιφάνειες. Οι ποιοτικές αναρτήσεις της Showa και το αυξημένο ύψος από το έδαφος εξασφαλίζουν τη δυνατότητα κίνησης εκτός δρόμου, ενώ ο εκρηκτικός κινητήρας των 330 κ.εκ. χαρίζει καλές επιδόσεις στο scooter.

O Toshinobu Minami, Chief Operating Officer, Design Center, Honda Co. Ltd, σχολίασε για την βράβευση των μοντέλων της μάρκας. «Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε ένα Red Dot Product Design Award σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων Honda, Μοτοσυκλετών, Αυτοκινήτων και Προϊόντων Ισχύος για πρώτη φορά. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της συνειδητοποίησης της επιθυμίας της Honda να προσφέρουμε στους ανθρώπους τεχνολογίες, ιδέες και υψηλή αισθητική μέσα από τα προϊόντα μας, μία αρχή που μας καθοδηγεί από την ίδρυση της εταιρείας μας. Θα συνεχίσουμε να αποδεχόμαστε προκλήσεις για να προσφέρουμε εκπλήξεις και συγκινήσεις στους πελάτες μας».

Το ADV350 έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά να μπαίνει στην αγορά του 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέες τιμές στα enduro και supermoto μοντέλα της Honda

Ποιο μυστικό κρύβει η οθόνη του νέου Honda NT1100

Η Honda αποκάλυψε το νέο cafe racer Hawk11

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης