Η άρτι αφιχθείσα στη χώρα μας εταιρεία είναι πλέον ο επίσημος προμηθευτής μοτοσυκλετών της Κινεζικής τοπικής αστυνομίας.  

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε μόλις πριν λίγες εβδομάδες και οι πρώτες 60 μοτοσυκλέτες 500DS παραδόθηκαν με τις απαραίτητες μετατροπές, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν επάξια στις σκληρές συνθήκες της καθημερινής επαγγελματικής χρήσης. Η αστυνομία του Chongqing, μίας εκ των τεσσάρων μεγαλύτερων κινεζικών πόλεων με πληθυσμό που ξεπερνά τα 8.500.000 κατοίκους, ήρθε σε επαφή με τον κατασκευαστή και προχώρησε άμεσα σε συμφωνία, εμπιστευόμενη τη μηχανική αξιοπιστία και το after sales support της Voge Motorcycles.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 500DS είναι μια μοτοσυκλέτα Street Adventure με δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα 500cc και χαρακτηριζεται από συστατικά υψηλής τεχνολογίας. Τετραβάλβιδες κεφαλές, 2 επικεφαλής εκκεντροφόροι, ηλεκτρονικός ψεκασμός της Bosch και αντικραδασμικός άξονας προδίδουν μια σύγχρονη κατασκευή, ενώ στα περιφερειακά οι υπογραφές των Nissin (φρένα), Kayaba (αναρτήσεις) και Bosch (ABS) εγγυώνται την αρτιότητα του συνόλου. H μοτοσυκλέτα διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό της μια μεγάλη ψηφιακή οθόνη με bluetooth συνδεσιμότητα και παρέχει μια πλήρη σειρά ενδείξεων, από την επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο μέχρι και τις πιέσεις των ελαστικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι εξοπλισμένη περιμετρικά με προστατευτικά κάγκελλα και με μια σχάρα ικανή να δεχθεί top case μεγάλου όγκου και βάρους, όπως επίσης και έτοιμες βάσεις για τριπλέτα βαλιτσών. Η Voge μάλιστα τις διαθέτει στον extra εξοπλισμό του μοντέλου και αυτές αφορούν σε αλουμινένιες προδιαγραφών Adventure. Και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η αστυνομία του Chongqing τις έχει μέσα στις προδιαγραφές των μοντέλων που εξοπλίζεται.   

Όπως πληροφορηθήκαμε, τα πρώτα 500DS της Voge έχουν ήδη παραληφθεί στην Ελλάδα από την αντιπροσωπεία και η εμπορική διάθεση του μοντέλου θα ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα σε τιμή έκπληξη.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης