Υπάρχουν πολλές custom δημιουργίες, υπάρχει και το Giggerl, ένα ιδιαίτερο δημιούργημα που ξεφεύγει κατά πολύ από το συμβατικό customizing.

Έργο του σχεδιαστή Bernhard Naumann από τον αυστριακό βελτιωτικό οίκο Blenchmann, το -κάποτε- συμβατικό BMW R nineT δέχθηκε επεμβάσεις και τροποποιήσεις που μάλλον το κατατάσσουν στην κατηγορία των Cafe Racer, καθώς πέραν των ευρισκόμενων κάτω από την τιμονόπλακα clipons διαθέτει χαρακτηριστικά που συνιστούν μια κατασκευή λίαν sportive και άκρως… εξωγήινη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο που αποτέλεσε τη βάση προδίδεται από τις λεπτομέρειες, όπως ο τεράστιος αερόψυκτος boxer κινητήρας και ο άξονας στην τελική μετάδοση, ενώ και οι ακτινωτοί τροχοί φέρνουν τους αντίστοιχους R nineT συνειρμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι εκεί όμως, γιατί από εκεί και πέρα αρχίζει το κάτι άλλο, με τη βασική μάζα του concept να τοποθετείται μπροστά και πάνω από το ρεζερβουάρ. Το όλο… γλυπτό καταλήγει μπροστά σε έναν υπερτροφικό αεραγωγό, με τις σχεδιαστικές γραμμές από λίαν πληθωρικές μπροστά να καταλήγουν πλήρως μίνιμαλ στον τομέα της σέλας και του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας. Κυρίαρχο υλικό παντού το βουρτσισμένο αλουμίνιο, που σίγουρα «ευθύνεται» για τη διαστημική εμφάνιση.

Τέλος, μια εξίσου ιδιαίτερη καρίνα βρίσκεται κάτω από τον κινητήρα και αν το δημιούργημα του αυστριακού οίκου σας κίνησε το ενδιαφέρον, μπορείτε να το αποκτήσετε πατώντας εδώ, όπου μεταξύ άλλων μπορείτε να χαζέψετε κι άλλες δημιουργίες του ευφάνταστου αυστριακού οίκου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης