To 13ο του πρωτάθλημα Enduro κατέκτησε ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF 500R, συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημου εισαγωγέα – διανομέα της Honda Moto στην Ελλάδα. O πολυ-πρωταθλητής αναβάτης κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας Enduro 3 τερματίζοντας πρώτος και στους 6 αγώνες του Πρωταθλήματος!

Μετά την κατάκτηση και του εφετινού τίτλου της κατηγορίας Enduro, ο Λαρισινός αναβάτης και μόνιμος κάτοικος Γρεβενών δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μου στο φετινό πρωτάθλημα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέρνω να κερδίζω ακόμη και σήμερα μετά από 15 χρόνια εμπλοκής μου στους αγώνες με μοτοσυκλέτες Honda, που χαρακτηρίζονται για την τεχνολογική τους υπεροχή, την αξιοπιστία και την ταχύτητά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας, εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro Maxxis Greece, που διοργανώθηκε στα Γρεβενά από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου. Ο 37χρονος αναβάτης είναι ο μόνος Έλληνας που κατάφερε να βαθμολογηθεί και να συγκεντρώσει 4 βαθμούς και τις δύο ημέρες στην κατηγορία Enduro GP (EGP).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης