Η αγγλική φίρμα προσφέρει στους αναβάτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικές οδηγικές εμπειρίες και μια νέα γενιά συνδεσιμότητας, όντας η πρώτη εταιρεία μοτοσικλετών που ενσωματώνει το σύστημα πλοήγησης what3words.

Με αληθινό πνεύμα περιπέτειας και καινοτομίας, η Triumph συνεργάστηκε με τη what3words για να εισαγάγει την τεχνολογία θέσης στο σύστημα συνδεσιμότητας My Triumph. Η βρετανική εταιρεία είναι ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσικλετών στον κόσμο που ενσωματώνει τεχνολογία εντοπισμού θέσης μέσω της εφαρμογής κινητού My Triumph και των οργάνων τεχνολογίας TFT. Αυτό σημαίνει πως δίνει τη δυνατότητα στους αναβάτες να εντοπίζουν, να μοιράζονται και να πλοηγούνται σε οποιαδήποτε ακριβή θέση στον κόσμο χρησιμοποιώντας μόνο τρεις λέξεις. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το what3words είναι ο απλούστερος τρόπος για να μιλήσετε για μια τοποθεσία. Η εταιρεία έχει διαιρέσει τον κόσμο σε τετράγωνα των 3μ, δίνοντας σε καθένα εξ αυτών μια μοναδική διεύθυνση που αποτελείται από τρεις λέξεις του λεξικού. Από τους δρόμους της πόλης μέχρι τα πιο άγρια μονοπάτια ή ορεινά περάσματα, τα μοντέλα της Triumph είναι ικανά να εξερευνήσουν τον κόσμο εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η ενσωμάτωση αυτών των λέξεων στη συμβατή με Bluetooth εφαρμογή κινητού My Triumph σημαίνει ότι οι αναβάτες Triumph μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία της εφαρμογής what3words για να διευκολύνουν την πλοήγησή τους στον κόσμο και να συναντήσουν φίλους σε μέρη χωρίς διευθύνσεις, όπως γραφικές εκτός δρόμου τοποθεσίες ή χώρους συναντήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Nick Bloor, Διευθύνων Σύμβουλος της Triumph Motorcycles, σχολίασε: «Η μάρκα Triumph και οι αναβάτες μας αναζητούν την περιπέτεια και αυτή η νέα συνεργασία με τη what3words τούς επιτρέπει να εξερευνήσουν τον κόσμο με ευκολία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε η πρώτη μάρκα μοτοσικλετών που ενσωματώνει το what3words, παρέχοντας ακριβή και εύχρηστη πλοήγηση».

Ο Chris Sheldrick, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της what3words, σημείωσε ότι «η προσθήκη του συστήματος πλοήγησης what3words στην εμβληματική μάρκα μοτοσικλετών Triumph είναι σημαντική πρώτη κίνηση για εμάς. Οι διευθύνσεις του what3words είναι ευκολότερες να τις θυμάσαι από ό,τι μια ταχυδρομική διεύθυνση και μπορείς να τις μοιράζεσαι με μεγαλύτερη ακρίβεια από οποιοδήποτε άλλο σύστημα αναφοράς θέσης, κάτι που το καθιστά σε ιδανική λύση πλοήγησης για τον περιπετειώδη μοτοσικλετιστή».

Η λειτουργία what3words θα είναι διαθέσιμη μέσω μιας ενημέρωσης στην εφαρμογή κινητού My Triumph τον Απρίλιο του 2020 και θα επιτρέψει την εισαγωγή διευθύνσεων 3 λέξεων σε 35 γλώσσες. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης