Με ένα λακωνικό μεν, αποκαλυπτικό δε teaser βίντεο που μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας, η Triumph μάς φανερώνει την πρότασή της στα μεσαία κυβικά των entry level μοτοσικλετών δρόμου, αναβιώνοντας παράλληλα ένα όνομα θρύλο για την αγγλική φίρμα. 

Στα σπλάχνα του θα είναι ο κινητήρας τoυ Street Triple S των 660cc, ο οποίος αναμένεται να αποδίδει περί τους 80Hp και να έχει ρυθμιστεί έτσι ώστε να βγάζει τη δύναμή του από τις χαμηλές στροφές. Στόχος της μοτοσικλέτας θα είναι το νεότερο ηλικιακά κοινό λόγω της φιλικής απόδοσης του κινητήρα, αλλά και το… κάπως μεγαλύτερο χάρη στην όλη αισθητική αλλά και στην αναβίωση του ονόματος Trident, η ιστορία του οποίου ξεκινά από το μακρινό 1968. Η σύγχρονη εκδοχή, σύμφωνα με την Triumph, θα διαθέτει «class leading» τεχνολογία και εξοπλισμό, ενώ η διάθεσή της στον εμπορικό στίβο αναμένεται για την άνοιξη του 2021.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα βγαίνει σε τουλάχιστον τέσσερις χρωματικούς συνδυασμούς και για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες αναμείνατε στις οθόνες σας μέχρι νεοτέρας.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης