του Νίκου Βιτσιλάκη

Λίγο πριν το Μιλάνο και ένα teaser της Triumph μας ενημερώνει για την άφιξη δύο νέων Tiger, χωρίς όμως να διευκρινίζει για ποια μοντέλα πρόκειται. Το 800, το 1050 ή το 1200; Μάλλον το μικρό και το μεγάλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα πλάνα που θα δείτε στο video οι περισσότερες οδηγικές σκηνές δείχνουν χώμα, λάσπη, τρακτερωτά λάστιχα και ακτινωτές ζάντες. Και κάποιες λιγότερες μας ταξιδεύουν σε ασφάλτινες διαδρομές σε μαγευτικά βουνά. Εδώ και καιρό φήμες θέλουν ένα ριζικά ανανεωμένο Explorer 1200, προκειμένου να κοιτάξει στα μάτια μοτοσυκλέτες όπως οι ΚΤΜ 1290 και BMW R1200GS. Από την άλλη, ξέρουμε ότι η έλευση του νέου αντίπαλου δέους BMW F900GS, αλλά και η αναμενόμενη έκδοση Adventure του ΚΤΜ 790, είναι παράγοντες που σίγουρα θα έβαζαν σε μπελάδες το υπάρχον Tiger 800. Στο εν λόγω video αποκαλύπτεται η έλευση νέου κινητήρα, πάντα τρικύλινδρου, όπως επίσης και περισσότερη ηλεκτρονική τεχνολογία. Αν προσέξετε καλά, εμφανίζονται δύο εκδόσεις Tiger, οπότε τι το πιο εύκολο από το να μαντέψουμε πως πρόκειται για τα φημολογούμενα νέα 800 και 1200.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερο δυνατό το πρώτο, ελαφρύτερο και πιο περιπετειώδες το δεύτερο; Λίγη υπομονή και σε λίγες μέρες θα μάθουμε, συγκεκριμένα στις 7 Νοεμβρίου και ώρα 10 το πρωί, όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή τους στην έκθεση του Μιλάνου. Θα είμαστε φυσικά παρόντες και θα σας τα πούμε από πρώτο χέρι! Μέχρι τότε δείτε τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες (άσπρο=800, μαύρο=1200) και αναρωτηθείτε και εσείς μαζί μας για το ποιο είναι ποιο βλέποντας το teaser video εδώ:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης