Μιλάμε για το απόλυτο street fighter της αγγλικής φίρμας, ένα μοντέλο που προσφέρει ατελείωτη οδηγική ευχαρίστηση και μια τιμή που ξαφνιάζει.

Στα 8.990€ δεν υπάρχει κάτι να του αντισταθεί. Η τιμή αφορά στο Street Triple S του 2018 και είναι αληθινή! Αν δεν το ξέρατε, να σας θυμίσουμε ότι η ολοκαίνουργια οικογένεια Street Triple περιλαμβάνει τρία νέα μοντέλα (S, R, RS), όλα με κινητήρα αυξημένης χωρητικότητας και ιπποδύναμης. Οι μεταξύ τους διαφοροποιήσεις αφορούν στα επίπεδα δύναμης, απόδοσης, τεχνολογίας και ανάρτησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τρικύλινδρος σε σειρά κινητήρας έχει πλέον χωρητικότητα 765 κ.εκ. και προέρχεται από τη supersport Daytona, αποδίδοντας -στην περίπτωση της S- 113Hp  και 73Nm ροπής. Με 80 αλλαγές και αναβαθμίσεις, που αφορούν σε νέο στρόφαλο και έμβολα, Nikasil χιτώνια, αυξημένη διάμετρο και διαδρομή, το αποτέλεσμα είναι μια σημαντική αναβάθμιση στις επιδόσεις, ιδιαίτερα στις χαμηλές και μεσαίες στροφές. Συνοπτικά, οι αλλαγές και βελτιώσεις αφορούν στα εξής σημεία: Ελαφρύτερη εξάτμιση με πιο ελεύθερη ροή, αναθεωρημένο φιλτροκούτι αέρα, νέο κιβώτιο ταχυτήτων, γκάζι ride-by-wire και υποβοηθούμενος συμπλέκτης. Ελαφρύτερη κατασκευή από την προηγούμενη γενιά, συνεχίζει να είναι η μοτοσυκλέτα με το χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαθέτει δύο προγράμματα οδήγησης (Road, Rain), στάνταρ δικάναλο ABS και πλήρως αναθεωρημένο πακέτο οργάνων LCD, ίδιο με αυτό της προηγούμενης γενιάς των Speed Triple 1050. Το ολοκαίνουργιο ψαλίδι gullwing έχει σχεδιαστεί ειδικά για την περίσταση, με αποτέλεσμα την αυξημένη κατά μήκος στρεπτική ακαμψία σε συνδυασμό με μία μηχανική μείωση στην πλευρική ακαμψία. Mε την παρουσίαση του νέου Street Triple, η Triumph ουσιαστικά έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη, παραμένοντας στην κορυφή της ολιγομελούς οικογένειας των μεσαίων streetfighter.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης