του Νίκου Βιτσιλάκη

Το 2019 η Triumph γιορτάζει την 60η επέτειο της πλέον εμβληματικής μοτοσυκλέτας στην ιστορία της με τη δημιουργία της ειδικής έκδοσης Diamond Edition.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια ακόμα έκδοση επετειακού χαρακτήρα από την αγγλική φίρμα, που όπως και το Τ120 Ace (δείτε εδώ) θέλει να μας ταξιδέψει στο χρόνο και να μας μεταφέρει το κλίμα μιας άλλης εποχής, ρομαντικής και δοξασμένης ταυτόχρονα. Βασισμένο και αυτό στην έκδοση Τ120 Black, ξεχωρίζει από τον αποκλειστικό του χρωματισμό “Snowdonia White” και μια σειρά ειδικών χαρακτηριστικών με έμφαση στη λεπτομέρεια. Όπως για παράδειγμα το ανάγλυφο αλουμινένιο λογότυπο “Union Flag” στο ρεζερβουάρ, το λευκό σιρίτι στη σέλα και οι επιχρωμιώσεις σε σήματα, καπάκια κινητήρα, προστατευτικό αλυσίδας και στις πανέμορφες, τύπου “peashooter”, εξατμίσεις .


Περιορισμένη έκδοση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εργοστάσιο θα κατασκευάσει μόλις 900 επετειακές εκδόσεις και όλες τους θα φέρουν αριθμημένο πιστοποιητικό υπογεγραμμένο από τον Nick Bloor, διευθύνοντα σύμβουλο της Triumph. Είναι βασισμένες στο Bonneville T120 Black (1200cc – 80Hp) και αυτό σημαίνει πως είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία αιχμής σε κάθε συστατικό τους στοιχείο. Πείτε μας εσείς ποια άλλη modern classic μοτοσυκλέτα διαθέτει μαζεμένα όλα όσα θα διαβάσετε στη συνέχεια: Δικάναλο ABS, γκάζι Ridebywire, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, οδηγικά προγράμματα, συμπλέκτη υποβοήθησης, προβολέα DRL, φώτα full LED, θερμαινόμενα γκριπ, θύρα USB και Immobilizer.


Καθόσον περιορισμένης παραγωγής, φανταζόμαστε ότι μόνον «επί παραγγελία» θα δούμε κάποιο Diamond Edition να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά για το μοντέλο μπορείτε να δείτε εδώ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης