του Νίκου Βιτσιλάκη

Ένα περιορισμένης έκδοσης μοντέλο από την Triumph, το Bonneville T120 Ace, σχεδιάστηκε για να τιμήσει το θρυλικό Ace Café του Λονδίνου, το πνευματικό σπίτι του κλασικού βρετανικού μοτοσυκλετισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι διαφορετικό

Βασισμένο στο γνωστό μας T120 Black, διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που ταξιδεύουν τον αναβάτη στον χρόνο. Από την ειδική «traffic light racer» σχεδίαση και τον χρωματισμό «matt Storm Grey» μέχρι τα ξεχωριστά γραφικά Ace Café  και «Head down Hold on» στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Διακρίνεται επίσης για τις μοναδικές λεπτομέρειες, όπως τα μαύρα καπάκια εισαγωγής και κινητήρα, την επίσης μαύρη επίπεδη σέλα, το μίνιμαλ φτερό πίσω και τα φλας Bullet LED.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παραγωγή του μοντέλου θα είναι περιορισμένη στα 1.300 κομμάτια παγκοσμίως και κάθε μοτοσυκλέτα θα συνοδεύεται από αριθμημένο πιστοποιητικό, υπογεγραμμένο από το αφεντικό της Triumph, Nick Bloor, και τον ιδιοκτήτη του Ace Cafe, Mark Wilsmore. Όπως συμβαίνει και με το Τ120 Black, η σχεδίασή του είναι εμπνευσμένη από το Bonneville του 1959, ακολουθώντας το απόλυτα επιτυχημένο και ομοίως επετειακό Thruxton Ace του 2015.

Κλασικό και ταυτόχρονα σύγχρονο

Μπορεί να δείχνει βγαλμένο από το παρελθόν, πλην όμως ο εξοπλισμός του είναι ικανός να προσδιορίσει το μέλλον. Δικάναλο ΑBS, γκάζι Ride-by-wire, έλεγχος πρόσφυσης με δυνατότητα απενεργοποίησης, δύο οδηγικά προγράμματα και συμπλέκτης περιορισμένης ολίσθησης είναι στοιχεία που δεν συναντάς εύκολα σε τέτοιου είδους μοτοσυκλέτα σήμερα, πολύ περισσότερο ο λοιπός «ηλεκτρονικός» εξοπλισμός με τα φώτα Led, τον προβολέα DRL, τα θερμαινόμενα σε ένταση γκριπ, το αντικλεπτικό σύστημα immobilizer, τη θύρα USB κάτω από τη σέλα και τα διπλά όργανα με την 3D πρόσοψη, τις πάμπολλες ενδείξεις και το έξυπνα ενσωματωμένο ψηφιακό μενού. Επιπλέον, ο αναβάτης μπορεί να προσθέσει αξεσουάρ τα οποία είναι προσβάσιμα μέσω της οθόνης των οργάνων, όπως για παράδειγμα σύστημα cruise control. Ξεφύγαμε; Τελείως!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης