Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η παραγωγή του νέου Ducati Monster στο εργοστάσιο της εταιρείας στο Borgo Panigale ξεκίνησε με τρεις Πολύ σημαντικό μοντέλο για την Ducatiπολύ εκλεκτούς καλεσμένους. Οι νεαροί Ιταλοί αναβάτες MotoGP, Pecco Bagnaia, Luca Marini και Enea Bastianini, οι οποίοι φέτος θα αγωνιστούν στη σέλα της Desmosedici GP21, είχαν την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι την παραγωγή της πρώτης Monster για το 2021 και να δώσουν το έναυσμα για μια σημαντική χρονιά για την Ducati.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καινούριο σε όλα του θα είναι το νέο Monster της Ducati

Μεγάλες προσδοκίες έχει η Ducati από το νέο Monster

Το καινούριο Monster αποτελεί μαζί με το καινούριο Multistrada V4, το μεγάλο στοίχημα της Ducati. Με 111 ίππους και 18 κιλά ελαφρύτερο το νέο MonsterΠρόκειται για ένα ολοκαίνουριο μοντέλο το οποίο έχει αποτινάξει από πάνω του την παράδοση του παρελθόντος διαθέτοντας ολοκαίνουριο πλαίσιο και κινητήρα, όπως και εξωτερική εμφάνιση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο από τους τρεις αναβάτες, οι Bastianini και Marini, βρίσκονται ήδη στο Κατάρ για τις πρώτες δοκιμές της χρονιάς. Οι δύο νεαροί, επειδή είναι η πρώτη τους χρονιά στο MotoGP, θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις μοτοσικλέτες τους στις δοκιμές μαζί με τους αναβάτες-δοκιμαστές για να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες.

Το βίντεο από το Borgo Panigale

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η Pramac Racing Ducati στο MotoGP

Γιλέκο με αερόσακο παρουσίασε η Ducati

Στη σέλα του νέου Ducati Multistrada V4

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης