Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πολλά ήταν τα event που πραγματοποίησε η Benelli για να γιορτάσει τα 110 χρόνια ζωής της το 2021 και σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ήταν το Benelli Week. Πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος συγκεντρώνει πολλούς φίλους της ιταλικής φίρμας στα κεντρικά της εταιρίας στο Pesaro και ενώνει έστω για μερικές ημέρες τους φανατικούς της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλές ιστορικές μοτοσικλέτες, ακόμα και προπολεμικές!

Σπάνιες ιστορικές μοτοσικλέτες από την αγωνιστική ιστορία της Benelli

Φέτος, ήταν ιδιαίτερη περίσταση καθώς η Benelli γιορτάζει τα 110 χρόνια ζωής της και η ατμόσφαιρα ήτανΗ Benelli ανήκει πλέον στην QJMotor, ωστόσο ο σχεδιασμός των μοντέλων γίνεται στο Pesaro. ιδιαίτερη. Μάλιστα η Benelli είχε ετοιμάσει κάτι πολύ ξεχωριστό για τους επισκέπτες αποκαλύπτοντας τρία ιστορικά αγωνιστικά μοντέλα του παρελθόντος. Πρόκειται για το Benelli 350 του 1960 το οποίο οδήγησε ο Renzo Pasolini, το Benelli 350 του 1970 το οποίο οδήγησε ο Jarno Saarinen και το Benelli 500 επίσης του 1970 που οδήγησε ο Jarno Saarinen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Villa Caprile, ένα ιστορικό κτίριο του 18ου αιώνα στο Pesaro της Ιταλίας με τους επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα tour μέχρι το Μουσείο της Benelli, ενώ την τελευταία ημέρα προγραμματίστηκε βόλτα μέχρι την παραλία του Pesaro όπου περίμεναν τους επισκέπτες 7 ιστορικές αγωνιστικές μοτοσικλέτες της Benelli.

Το βίντεο από το Benelli Week 2021.

 

Μοντέλα της Benelli από κάθε δεκαετία και κάθε εποχή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Benelli επιστρέφει δυναμικά στα μικρά adventure μοντέλα

Αποστολή EICMA 2021: Συνέντευξη με τον Δημήτρη Καμπράνη της Benelli

Η νέα “ηλεκτρική” μάρκα E-Zi από την Keeway

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης