Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto GuzziΤο σήμα της Guzzi που είναι ο αετός, είναι βαμμένο χρυσόέχει ετοιμάσει. Για την περίσταση η εταιρεία από το Mandello del Lario έχει ετοιμάσει μια ειδική έκδοση για τρία κορυφαία της μοντέλα, τα V7, V9 και V85TT.

Εκείνο που αλλάζει σημαντικά στα επετειακά μοντέλα είναι ο χρωματισμός ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τη θρυλική οκτακύλινδρη, Otto Cilindri του 1955. Η κομψότητα συναντά τα αγωνιστικά γονίδια με το σατινέ μέταλλο στο ρεζερβουάρ και πράσινο χρώμα στο φέρινγκ, ενώ η σέλα έχει δερμάτινη επένδυση. Το πράσινο είναι το πρώτο χρώμα που χρησιμοποιήθηκε στις Moto Guzzi στο μοντέλο Normale.

Το adventure μοντέλο V85TT μαζί με τα V7 και V9 Bobber στα χρώματα των 100 ετών.

Τα μοντέλα θα παρουσιαστούν επίσημα στη γιορτή της Moto Guzzi τον Σεπτέμβριο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηχανικά τα επετειακά μοντέλα δε διαφέρουν από τα νορμάλ μοντέλα της φίρμας, ενώ θα παρουσιαστούν γιαΈπειτα από 10 χρόνια θα πραγματοποιηθεί ξανά η συνάντηση των φίλων Moto Guzzi πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο, στην Giornate Mondiali Moto Guzzi, την Παγκόσμια Συνάντηση Moto Guzzi στην έδρα της εταιρείας Mandello del Lario.

Το αποκορύφωμα της γιορτής της Moto Guzzi θα γίνει με τη διάσημη γιορτή της φίρμας από τις 9 μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου. Η συνάντηση των φίλων της Guzzi θα πραγματοποιηθεί έπειτα από 10 χρόνια και αναμένεται να συγκεντρωθούν χιλιάδες Guzzisti στο Mandello del Lario με τη συνεργασία του Motoraduno Internazionale Committee.

Δεκάδες χιλιάδες Guzzisti θα επισκεφτούν το εργοστάσιο στο Mandello del Lario.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δέκα διάσημοι περιγράφουν τη Moto Guzzi στο βιβλίο των 100 χρόνων

Μοναδικά μοντέλα Moto Guzzi στο Μουσείο της Piaggio

Χρόνια πολλά Moto Guzzi!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης