Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα πράγματα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς όσον αφορά το νέο adventure μοντέλο που ετοιμάζει η Aprilia. Δεν αποκλείεται να δούμε και ημί-ενεργητικές αναρτήσεις στο Tuareg 660Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα οι άνθρωποι του εργοστασίου από το Noale μας έδωσαν αρκετές πληροφορίες για τη νέα μοτοσικλέτα και κυρίως τον χαρακτήρα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Romeo Barello, επικεφαλής marketing της Aprilia είχε τονίσει πως η μοτοσικλέτα θα έχει σίγουρα τροχό 21 ιντσών εμπρός και 18 ιντσών πίσω, θα χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο κινητήρα του RS660 με το “DNA της Aprilia” και θα έχει ξεκάθαρο off-road χαρακτήρα.

Φαίνεται καθαρά το μονό LED φωτιστικό σώμα εμπρός, αλλά μέχρι το τελικό σχέδιο δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.

Με πλούσιο πακέτο ηλεκτρονικών και ειδικές επιλογές για εκτός δρόμου περιπέτειες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του μοντέλου από την Ιταλία. ΣεΗ τιμή της νέας Tuareg αναμένεται κοντά στις 10.000€ αυτές φαίνεται πλέον καθαρά η λεπτή σιλουέτα της μοτοσικλέτας και το εμπρός μέρος. Η μάσκα όπως όλα δείχνουν δε θα ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή της Aprilia όπως στα RS660 και Tuono 660, αλλά θα τραβήξει το δικό της δρόμο. Πιθανότερη εξέλιξη είναι να τοποθετηθεί ένας μονός προβολέας LED στο εμπρός μέρος για να τονίσει περισσότερο την περιπέτεια που κρύβει μέσα της η μοτοσικλέτα.

Ο κινητήρας αναμένεται να έχει απόδοση κοντά τους 85 ίππους, ενώ το Tuareg αναμένεται να χρησιμοποιήσει και την πλούσια πλατφόρμα ηλεκτρονικών της Aprilia με ρυθμιζόμενο ABS και traction control, σύστημα ελέγχου της σούζας και χαρτογραφήσεις για εκτός δρόμου διαδρομές. Η ώρα πλησιάζει για να δούμε ολοκληρωμένο το νέο μοντέλο των Ιταλών.

Αυτό είναι το Caponord 1200 Rally, το τελευταίο adventure μοντέλο της Aprilia το 2015.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιβεβαιώθηκε το Tuareg 660 από την Aprilia

Στην Ελλάδα το νέο Aprilia Tuono V4 στην τιμή των 17.400€

Το 50άρι scooter της Aprilia που συνδέεται με smartphone

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης