Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM έχει μπει για τα καλά στην κατηγορία των μικρών adventure μοντέλων με τη νέα σειρά μοτοσικλετών Ιδανική μοτοσικλέτα για καθημερινή χρήση και μικρές εξορμήσεις στη φύση.NH-T. Το 2021 γνωρίσαμε τις εκδόσεις στα 125 κ.εκ. και στα 200 κ.εκ. και το 2022 η SYM θα μας προσφέρει κάτι ακόμα πιο δυνατό με μια νέα έκδοση στα 300 κ.εκ. του NH-T. Το νέο μοντέλο σχεδιαστικά ακολουθεί τη δομή των υπόλοιπων μοντέλων με έμφαση στην σπορ εμφάνιση και τις καθαρές γραμμές ενός adventure μοντέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το NH-T 300 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα 278 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 24 ίππους και 22,5Nm ροπής. Το σύνολο ακολουθεί τις προδιαγραφές Euro5 στους ρύπους, ενώ διαθέτει σύγχρονο σύστημα ψεκασμού της Continental για ομαλή απόκριση στο γκάζι και οικονομία στο καύσιμο. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι μηχανικό 6τάχυτο και η μετάδοση γίνεται μέσω αλυσίδας, ενώ το πλαίσιο είναι σωληνωτό τύπου διαμάντι.

Λεπτή σιλουέτα με άνετη θέση οδήγησης, ιδανικό για commuting αλλά και περιπέτεια.

Εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή στα 3.895€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αναρτήσεις και τα φρένα έχουν την ποιότητα να ανταπεξέλθουν στις εκτός δρόμου αναζητήσεις, ενώ είναι Ο σχεδιασμός της μοτοσικλέτας έχει γίνει στην Ευρώπη.σχεδιασμένες έτσι ώστε να προσφέρουν ασφάλεια και άνεση στον αναβάτη. Η εμπρός ανάρτηση αποτελείται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι 37mm με διαδρομή 140mm, ενώ πίσω έχουμε ένα μονό αμορτισέρ με διαδρομή 40,5mm. Στα φρένα έχουμε έναν δίσκο 288mm εμπρός με διπίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο πίσω 222mm συνοδευόμενα από σύστημα ABS της Continental. Οι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών με ακτινωτές ζάντες και ελαστικά διπλής χρήσης.

Στον εξοπλισμό, η NH-T300 διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, θύρα φόρτισης USB για smartphone και οθόνη πληροφοριών LCD, ενώ το βάρος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 166 κιλά με το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 11 λίτρα. Η νέα NH-T300 αναμένεται να είναι διαθέσιμη τον Μάιο του 2022 με την τιμή της να είναι 3.895€.

Όλα τα στοιχεία του νέου μοντέλου της SYM μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Τροχός 19 ιντσών εμπρός που βοηθάει στις εκτός δρόμου αναζητήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Πέτρος Πενταγιώτης “Ο καλλιεργημένος”

Μεγαλώνει η γκάμα των adventure μοντέλων της SYM με το NH-T 300

Αποστολή EICMA 2021: Δύο σημαντικά μοντέλα παρουσίασε η SYM στο Μιλάνο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης