Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα μοντέλο το οποίο αναμέναμε με ενδιαφέρον στην Ελλάδα είναι το SYM Joyride 300 16″. Το καινούριο scooter Το ύψος της σέλας είναι αρκετά χαμηλό στα 765mmτης ταϊβανέζικη φίρμας το είχαμε δει από κοντά πρώτη φορά στην Έκθεση EICMA στο Μιλάνο και μας είχε εντυπωσιάσει με τον σύγχρονο σχεδιασμό του και τον νέο μεγάλο τροχό των 16 ιντσών εμπρός. Το σπορ scooter της SYM πλέον είναι προ των πυλών καθώς μέσα στο Ιούνιο θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά το νέο Joyride ξεχωρίζει αμέσως χάρη στην καινούρια μάσκα εμπρός. Τα δύο αιχμηρά φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας LED και ανάμεσά τους βρίσκουμε έναν LED προβολέα, ενώ τα φλας είναι ενσωματωμένα στα πλαστικά του scooter. Η ζελατίνα είναι μεγάλη και ρυθμιζόμενη για καλή προστασία από τον άνεμο, ενώ πιο χαμηλά υπάρχουν αεροδυναμικά πλαστικά για την προστασία των ποδιών του αναβάτη. Η σέλα είναι φαρδιά και άνετη, ενώ το πίσω φωτιστικό σώμα LED είναι εκλεπτυσμένο, με διακριτική σχεδίαση και χαρακτηριστική «υπογραφή».

Ρυθμιζόμενα αμορτισέρ πίσω και άνετη σέλα για ξεκούραστα χιλιόμετρα.

Οικονομικός και άθραυστος κινητήρας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος κινητήρας του Joyride είναι υψηλού επιπέδου και ακολουθεί τις προδιαγραφέςΤο ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 11,5 λίτρα. ρύπων Euro5. Η απόδοσή του είναι 26 ίπποι και 26Nm ροπής και έχει ως βασικό χαρακτηριστικό την χαμηλή κατανάλωση και την πολιτισμένη λειτουργία.

Οι αναρτήσεις είναι ποιοτικές με ένα τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός διαδρομής 115mm και δύο αμορτισέρ ρυθμιζόμενα αμορτισέρ, ενώ στα φρένα συναντάμε έναν δίσκο εμπρός 260mm με 4πίστονη δαγκάνα και ABS της Continental. Το βάρος του scooter είναι στα 184 κιλά γεμάτο.

Έντονες γωνίες στη μάσκα και πολύ χρηστικό επίπεδο πάτωμα για καθημερινή ευκολία.

Η τιμή του είναι 4.695 ευρώ

Εξαιρετικό είναι το επίπεδο εξοπλισμού του νέου Joyride 300 με μια LCD ψηφιακή οθόνη πληροφοριών, σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί δεύτερη γενιάς, επίπεδο πάτωμα για εύκολη πρόσβαση και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο 35+ λίτρων κάτω από τη σέλα. Επιπλέον, το scooter διαθέτει θύρα φόρτισης USB και σχάρα για τοποθέτηση βαλίτσας. Το νέο SYM Joyride 300 16″ αναμένεται τον Ιούνιο στην Ελλάδα στην άκρως δελεαστική τιμή των 4.695€.

Έγχρωμη LCD οθόνη με πλούσιες πληροφορίες για τον αναβάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέος Communication Manager της Γκοργκόλης Α.Ε. ο Λάζαρος Μαυράκης

Το ηλεκτρικό Versus 125 e βάζει τέλος στους περιορισμούς αστικής μετακίνησης

Το JetX είναι το premium scooter της SYM στην κατηγορία των 125 κ.εκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης