Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το διήμερο 25-26 Ιουλίου πραγματοποιείται στην πίστα του Mugello η σπουδαία εκδήλωση Pro Days 2022. Πρόκειται για ένα event το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά από την VMoto – Super Soco η οποία ειδικεύεται στα ηλεκτρικά δίκυκλα. Το zougla.gr θα βρίσκεται στην θρυλική ιταλική πίστα τις δύο αυτές ημέρες και θα σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα, τη δράση και φυσικά όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας που θα παρουσιαστούν εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Graziano Milone,  CEO της Vmoto Soco στην Ιταλία.

Η πρώτη ημέρα του Pro Days 2022 έχει διασκεδαστικό χαρακτήρα καθώς ανάμεσα στους επισκέπτες θα βρεθούν θρυλικοί αναβάτες όπως ο Jorge Lorenzo, ο Michele Pirro, ο Troy Bayliss, ο Dario Marchetti και πολλοί ακόμα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οδήγηση στην πίστα με τους πρωταθλητές και ειδικά θεωρητικά μαθήματα από έμπειρους αγωνιζόμενους. Ανάμεσα σε όλα αυτά, φυσικά θα υπάρχει άφθονη μουσική, freestyle shows ακόμα και βόλτα στην πίστα με διθέσια Ducati Panigale.

Εντυπωσιακό το ρόστερ στο Pro Days 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οδήγηση στην Τοσκάνη

Η δεύτερη ημέρα έχει ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς ξεκινάει με την παρουσίαση της γκάμας όλων των ηλεκτρικών μοτοσικλετών της VMoto και Super Soco. Στην πίστα θα βρίσκεται και το F01, το καινούριο ηλεκτρικό scooter της εταιρείας το οποίο μέχρι τώρα έχουμε δει μόνο σε πρωτότυπη μορφή και θα έχουμε την ευκαιρία να το οδηγήσουμε. Στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει οδήγηση όλων των μοντέλων στους γύρο δρόμους της Τοσκάνης.

Μείνετε συντονισμένοι στο zougla.gr για όλα όσα θα συμβούν στο Mugello το διήμερο 25-26 Ιουλίου στο Pro Days 2022. Θυμίζουμε ότι τις μοτοσικλέτες και τα scooter της VMoto, Super Soco μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Motoway.

Ο Jorge Lorenzo είναι πρεσβευτής της Super Soco.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στις 25-26 Ιουλίου το Pro Days 2022 της Vmoto – Super Soco

Ο ηλεκτρικός «περιπλανώμενος» της Super Soco

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης