Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Yamaha από το 2005 έχει ξεκινήσει τη συνεργασία της με την Dorna προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες τις στους ανθρώπους της διοργάνωσης των αγώνων MotoGP. Τα scooter της είναι κάθε χρόνΤο 2005 ήταν η πρώτη φορά που η Yamaha έγινε επίσημος προμηθευτής scooter του MotoGPο στη διάθεση του προσωπικού της Dorna για τις γρήγορες μετακινήσεις τους εκτός πίστας κάτι που θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια με ένα εξαιρετικό scooter.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Yamaha NMAX 125 του 2021 θα είναι το νέο επίσημο scooter της Dorna. Ήδη από το αγωνιστικό τριήμερο στην Πορτογαλία 25 NMAX 125 ήταν στη διάθεση των ανθρώπων της Dorna προσφέροντας αποτελεσματική και ασφαλή μετακίνηση στην πίστα. Ο Paolo Pavesia, Διευθυντής μάρκετινγκ της Yamaha Europe τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Yamaha θα παρέχει έναν στόλο από ανανεωμένα NMAX 125, ένα scooter με εξαιρετική ευελιξία, σταθερότητα, ικανό αποθηκευτικό χώρο και το σπορ DNA της Yamaha. Είναι το πιο καλοπουλημένο scooter στην Ευρώπη και την Ασία και ταιριάζει τέλεια στο MotoGP».

Ο επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος της Yamaha Lin Jarvis μαζί με τον Pau Serracanta της Dorna

Το DNA της Yamaha ακολουθεί και το NMAX

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Yamaha NMAX 125 είναι εξοπλισμένο με έναν μονοκύλινδρο κινητήρα Euro5 ο οποίος αποδίδει 12,2 Τρία στα τρία έχει μέχρι στιγμής η Yamaha στο πρωτάθλημα του 2021ίππους. Είναι πολύ καλά εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, ABS στα φρένα, σύστημα Start/Stop, ψηφιακά όργανα LCD, συνδεσιμότητα CCU με smartphone και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Σε όλους τους αγώνες του 2021 οι άνθρωποι του MotoGP θα χρησιμοποιούν τα scooter της Yamaha. Να θυμίσουμε ότι το ιαπωνικό εργοστάσιο έχει κερδίσει και τους 3 πρώτους αγώνες της χρονιάς μέχρι στιγμής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha στηρίζει τους Έλληνες αναβάτες και το 2021

Στην Ελλάδα τα Yamaha Tracer 9 και MT-09

MotoGP Πορτογαλία: Άπιαστος ο Quartararo πήρε τη νίκη στο Portimao

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης