Ένα χρόνο λειτουργίας γιορτάζει το διαδικτυακό κατάστημα uride.gr στο οποίο μπορεί ο αναβάτης να Κάνεις τα ψώνια σου και πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ που θα ταξιδέψει στη Νάξο. βρει προϊόντα μοτοσυκλέτας για όλα τα γούστα. Γι’ αυτό το λόγο χαρίζει ένα μοναδικό δώρο που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει… απαρατήρητο τώρα το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα προσφέρει ένα ταξίδι με δύο διανυκτερεύσεις μετ’ επιστροφής, για δύο άτομα στη Νάξο με ακτοπλοϊκά εισιτήρια (και για μοτοσυκλέτα) και διανυκτέρευση, στο Mylos Hotel Naxos.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να συμμετάσχει κανείς στην κλήρωση που θα γίνει θα πρέπει να επισκεφτεί το ηλεκτρονικό κατάστημα uride.gr και να… ψωνίσει μέχρι και τις 31 Ιουλίου. Οι αγορές πρέπει να γίνουν μέσα από τη σελίδα και το σύνολο της παραγγελίας να είναι πάνω από 99 ευρώ.

Μοτοσυκλέτα, καλοκαίρι, ξεκούραση. Μπείτε στην κλήρωση για ένα ταξίδι στη μαγευτική Νάξο

Κορυφαία προιόντα
Πολύ δυνατά brand name στο urideΝα σημειώσουμε πως στο uride.gr μπορεί ο κάθε αναβάτης να βρει μερικά από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς και σε χαμηλές τιμές όπως, αλυσίδες DID, JT, EK, RK, φίλτρα αέρα-λαδιού K&N, Hiflo, Twin Air, τιμόνια Renthal-Rizoma, κράνη Schuberth, KBC, Held, βαλίτσες,  κάγκελα και κεντρικά σταντ Hepco Becker και SW-Motech, Μπότες Daytona, αξεσουάρ LSL – Rizoma και Lightech κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τα… χιλιάδες προϊόντα στο e-shop του uride.gr πατήστε ΕΔΩ

Νάξος...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης