Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στα πρώτα τρία βίντεο που έχει κυκλοφορήσει η Triumph για το νέο Tiger 1200 μάς έχει δείξει τις Πετάει στο χώμα το Tiger, αλλά είναι ικανότατο και στην άσφαλτο.δυνατότητες της μοτοσικλέτας εκτός δρόμου. Μάλιστα, σε ένα από αυτά ο θρυλικό αναβάτης motocross, Ricky Carmichael, κάνει θαύματα στη σέλα της Adventure μοτοσικλέτας, δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να… οργώσει τα βουνά!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Triumph, παρ’ όλα αυτά, δεν μας είχε δείξει τη μοτοσικλέτα να κινείται στην άσφαλτο, κάτι που μεταξύ μας, θα κάνει στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής της. Στο καινούργιο, λοιπόν, teaser βίντεο της εταιρείας φαίνεται το Tiger 1200 να βγαίνει στην άσφαλτο και μάλιστα στις όμορφες διαδρομές της βρετανικής εξοχής.

Δείχνει ικανό και στις στροφές το Tiger 1200 παρά το εκτός δρόμου στήσιμό του.

Τον Νοέμβριο στο Μιλάνο αναμένουμε να δούμε το νέο Tiger 1200

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγάλο Tiger δείχνει να είναι ικανότατο και στις στροφές, παρά το γεγονός ότι έχει μεγάλο τροχό 21 Εκείνο που περιμένουμε να δούμε είναι αν το Tiger 1200 είναι εξοπλισμένο με σύστημα ραντάρ.ιντσών εμπρός και μεγάλες διαδρομές στις αναρτήσεις. Είναι πολύ πιθανό, πάντως, η Triumph να ετοιμάσει σε δεύτερη φάση μια πιο ασφάλτινη έκδοση της μοτοσικλέτας, με μικρότερο εμπρός τροχό 19 ιντσών και αλλαγές στις ρυθμίσεις των αναρτήσεων.

Θυμίζουμε ότι το τρικύλινδρο σύνολο αναμένεται να αποδίδει περίπου 140 ίππους και θα συνοδεύεται από μια πολύ πλούσια πλατφόρμα ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Σημαντική προσπάθεια έχει γίνει στη μείωση του βάρους, με τη μοτοσικλέτα να κατεβαίνει πλέον στα 225 κιλά, ενώ κορυφαίο αναμένεται να είναι το πακέτο πλαισίου, αναρτήσεων και φρένων. Το νέο Tiger είναι πολύ πιθανό να το δούμε στην EICMA 2021 στο Μιλάνο τον Νοέμβριο.

Το teaser βίντεο της Triumph με το Tiger 1200 στην άσφαλτο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην τελική ευθεία για το μεσαίο Tiger 660 της Triumph

Θρύλος του motocross δοκιμάζει τη νέα Triumph Tiger 1200

Το νέο cafe racer της Triumph έρχεται με 180 ίππους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης