Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η MV Agusta σίγουρα βρίσκεται ανάμεσα στις πιο εκκεντρικές εταιρείες κατασκευής μοτοσικλέτας με Σουηδία/Ιταλία, όπως Σεπόλια/Κολιάτσου ένα πράγμα…μοντέλα τα οποία συνδυάζουν την υψηλή αισθητική με τις κορυφαίες επιδόσεις. Η premium ιταλική φίρμα τώρα έχει βαλθεί να βάλει το όνομά της στα βιβλία των ρεκόρ καθώς ετοιμάζεται για ένα απίθανο εγχείρημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το concept είναι το εξής: Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου ο Ιταλός δημοσιογράφος Valerio Boni θα βρεθεί στη σέλα μιας MV Agusta Turismo Veloce στο Malmo της Σουηδίας. Θα ξεκινήσει από εκεί ένα ταξίδι 1.930 χιλιομέτρων με προορισμό τα κεντρικά της MV Agusta στη Schiranna της Ιταλίας.

Το ταξίδι αρχίζει από τη Σουηδία και καταλήγει στην Ιταλία μέσα σε 24 ώρες!

Το ταξίδι θα μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος μέσα από την ιστοσελίδα της MV Agusta

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι εδώ όλα καλά. Υπάρχει όμως ένα κρυφό κομμάτι στο πλάνο το οποίο είναι και το συναρπαστικό της 11 χώρες σε 24 ώρες για να επιτευχθεί το ρεκόρ!υπόθεσης. Αυτά τα 1.930 χιλιόμετρα από τη Σουηδία στην Ιταλία, ο αναβάτης θα πρέπει να τα κάνει σε 24 ώρες! Στόχος του εγχειρήματος είναι η Turismo Veloce να διασχίσει όσες περισσότερες χώρες μπορεί σε αυτές τις 24 ώρες ταξιδιού περνώντας από τη Δανία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Αυστρία, το Λίχτενσταϊν και τελικά να καταλήξει στην Ιταλία.

Αν καταφέρει να ολοκληρώσει το ταξίδι, ο Boni θα βραβευτεί επίσης με το SaddleSore 1600K και το SaddleSore 2000K από την Ομοσπονδία Iron Butt.

Η παρακολούθηση της μοτοσικλέτας θα γίνεται απευθείας από τα συστήματα της Turismo Veloce.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ντοκιμαντέρ της MV Agusta για τα 75 χρόνια της θα σε κάνει να δακρύσεις

Νέα έκδοση Rosso του MV Agusta F3

Το μοναδικό Rush 1000 της MV Agusta επιστρέφει με 205 ίππους!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης