Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η SYM παρουσίασε ένα scooter το οποίο μπορεί να γίνει ο σημαντικότερος συνεργάτης σου στην Διαθέτει αντικλεπτικό διακόπτη που απενεργοποιεί το ηλεκτρικό σύστημα του scooter.καθημερινή σου εργασία. Πρόκειται για το X’Pro 125, ένα scooter κατασκευασμένο για επαγγελματική χρήση στη σκληρή πραγματικότητα των delivery.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το X’Pro είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να αντεπεξέρχεται σε κάθε σκληρή επαγγελματική χρήση. Είναι εξοπλισμένο με δύο σχάρες, μια εμπρός και πίσω. Στο πίσω μέρος είναι ικανό να μεταφέρει φορτίο 30 κιλών και χάρη στην τοποθέτηση της σχάρας εντός του μεταξονίου προσφέρει καλή ισορροπία για μέγιστη ασφάλεια στον αναβάτη.

Το X'Pro 125 μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου σύμφωνα με το νέο νόμο ισοδυναμίας των αδειών οδήγησης.

Ανθεκτικό και σύγχρονο εργαλείο δουλειάς

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επίπεδο πάτωμα επίσης βοηθάει στις μεταφορές πραγμάτων, υπάρχει άγκιστρο για έξτρα αποθηκευτικό Οι τροχοί του X’Pro 125 είναι 12 ιντσών και το βάρος είναι στα 128 κιλά.χώρο, ενώ και κάτω από τη σέλα μπορεί να φιλοξενηθεί ένα full face κράνος. Η πίσω διπλή ανάρτηση ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση σε τρεις θέσεις για περισσότερη ασφάλεια, η σέλα είναι χαμηλή στα 785mm, ενώ τα φρένα αποτελούνται από δύο δισκόφρενα με σύστημα συνδυασμένη πέδησης CBS.

Ο κινητήρας του X’Pro 125 είναι ένα μονοκύλινδρο, αερόψυκτο σύνολο 125 κ.εκ. με τεχνολογία Euro5. Η απόδοσή του είναι 11,5 ίπποι και 10,3Nm ροπή, ενώ την τροφοδοσία έχει αναλάβει ψεκασμός της Continental, ο οποίος προσφέρει μεγάλη οικονομία και αυτονομία πάνω από 260 χιλιομέτρων. Στον εξοπλισμό το X’Pro διαθέτει θύρα φόρτισης USB 2.0 και μεγάλη LCD οθόνη πληροφοριών. Η τιμή του X’Pro 125 είναι στα 2.395€.

Όλα τα στοιχεία του SYM X’Pro 125 ΕΔΩ.

Στρογγυλό φωτιστικό σώμα τεχνολογίας LED με σχάρα εμπρός για επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην άκρη της Ευρώπης με SYM HD 300

Η απίθανη 3D μεμβράνη του SYM TL 508

Το νέο SYM Symphony ST 200 με σύστημα απόσβεσης ανύψωσης του κινητήρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης