Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda παρουσίασε για το 2021 το νέο της X-ADV με πάρα πολλές αναβαθμίσεις. Ιδιαίτερα στο κομμάτι του κινητήρα, το νέο πολυμορφικό scooter των Ιαπώνων διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνολογία και σύγχρονες λύσεις που συναντάμε στα κορυφαία μοντέλα της φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Ελλάδα έχουν φτάσει ήδη τα πρώτα X-ADV και στα κεντρικά της εταιρείας Σαρακάκης θα βρείτε ένα demo μοντέλο σε χρώμα μαύρο. Μέσα στον Απρίλιο θα έρθουν σχεδόν όλοι οι χρωματισμοί του νέου μοντέλου οι οποίοι είναι κόκκινο (Grand Prix Red), μαύρο (Graphite Black), ασημί (Matt Beta Silver Metallic) και λευκό (Pearl Mud Gray).

Επιλέγεις τη χαρτογράφηση Gravel και απολαμβάνεις εκτός δρόμου διαδρομές

Σύστημα ειδοποίησης σε περίπτωση απότομου φρεναρίσματος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδιαφέρον έχει το νέο σύστημα ασφάλειας που διαθέτει το X-ADV στα πίσω φλας. Πρόκειται για το Emergency Stop Signal (ESS) το οποίο εάν ανιχνεύσει επιβράδυνση 6,0m/s2 με ελάχιστη ταχύτητα τα 53Km/h και ενεργοποίηση των φρένων, τα πίσω φλας αναβοσβήνουν για να ειδοποιήσουν άλλους οδηγούς ότι ένα απότομο φρενάρισμα είναι σε εξέλιξη. Με την ίδια ταχύτητα, το όριο μειώνεται εάν το ABS είναι ενεργοποιημένο σε επιβράδυνση τουλάχιστον 2,5m/s2. Η απενεργοποίηση του συστήματος γίνεται αυτόματα.

Ας δούμε το βίντεο της επίσημης παρουσίασης του Honda X-ADV για το 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεργασία Motul και Honda στα Superbikes

Σημαντικές αλλαγές για το νέο X-ADV της Honda

Ο Toni Bou κάνει Trial με ένα Africa Twin 1100!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης