Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι Αυστραλοί έχουν παράδοση στην τρέλα και την διαφορετικότητα αλλά στην περίπτωση του Κου Gibbs το 60Km/h τελικής στο νερό! Το λες και γρήγορο…πράγμα ξεφεύγει. Ο περίφημος κατασκευαστής αμφίβιων οχημάτων κατασκεύασε ένα scooter το οποίος με το πάτημα ενός κουμπιού μετατρέπεται σε Jet Ski και μάλιστα υψηλών επιδόσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Biski, όπως ονομάζεται το αμφίβιο όχημα, διαθέτει δικύλινδρο κινητήρα απόδοσης 55 ίππων ο οποίος είναι ικανός να χαρίσει καλές επιδόσεις στο δρόμο. Μάλιστα η τελική του ταχύτητα ξεπερνάει τα 120 Km/h κάτι που σημαίνει ότι μπορείς να κινηθείς πανεύκολα σε όλες τις συνθήκες.

Εντυπωσιακός τρόπος να απολαμβάνεις άσφαλτο και νερό με ένα όχημα!

Σε 5 δευτερόλεπτα έχεις ένα ωραιότατο Jet Ski

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πες ότι φτάνεις στο Πέραμα και πρέπει να πάρεις το καραβάκι για να περάσεις απέναντι στην Σαλαμίνα… Κανένα πρόβλημα! Με το πάτημα ενός κουμπιού το scooter μετατρέπεται σε Jet Ski, μαζεύεται ο πίσω τροχός σε μόλις 5 δευτερόλεπτα και ενεργοποιείται το σύστημα προώθησης που θα κινήσει το όχημα στο νερό με μέγιστη ταχύτητα 60Km/h! Κάνεις τη βόλτα σου, περνάς απέναντι, στα Παλούκια και με την αντίστροφη διαδικασία το Jet Ski μετατρέπεται σε scooter επιτρέποντάς σου να συνεχίσεις τη βόλτα σου. Αυτό θα πει ευκολία…

Ο Gibbs πάντως δεν μένει μόνο στο scooter καθώς έχει ετοιμάσει ήδη ένα τρίκυκλο, ένα 6θέσιο φορτηγάκι και ένα Quad.

Τρίβεις τα μάτια σου όταν το βλέπεις…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης