Η αντιπροσωπεία Γκοργκόλης Α.Ε. με τη συνεργασία την Quadro προχωρά σε μια από τις μεγαλύτερες Black Friday προσφορές που έχουν γίνει στο χώρο της μοτοσυκλέτας.

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε δικό σας ένα Quadro QV3 με έκπτωση 3.000€. Από 7.690€ δηλαδή, να πληρώσετε μόλις 4.690€. Οι προπαραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την προσφορά να ισχύει για τους 24 πρώτους που θα παραγγείλουν το QV3 σε ένα από τα 3 χρώματα που διατίθεται (ματ γκρι, λευκό και κόκκινο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παράδοση των μοντέλων θα γίνει την Παρασκευή 29/11, την επονομαζόμενη και ως Quadro Black Friday.
Το QV3 είναι ένα τρίτροχο scooter που ανήκει στην κλάση L5e και μπορεί να οδηγηθεί στη χώρα μας με δίπλωμα αυτοκινήτου που έχει εκδοθεί έως 18/01/2013. Ο κινητήρας του έχει χωρητικότητα 346cc και αποδίδει μέγιστη ιπποδύναμη 29Hp στις 7.000rpm. Το υδροπνευματικό σύστημα ανάρτησης HTS (Hydraulic Tilting System) αποτελεί μία παγκόσμια καινοτομία, που προσδίδει στο όχημα σταθερότητα, ικανότητα ελιγμών, ασφάλεια και οδηγική ευχαρίστηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτρέπει και στους δύο μπροστινούς τροχούς να προσαρμόζονται διαρκώς στην επιφάνεια του δρόμου, εξασφαλίζοντας έτσι μια σταθερή και άνετη οδήγηση ακόμα και σε καταστάσεις που θα έθεταν ένα όχημα εκτός ισορροπίας (π.χ. σαμαράκια, λακκούβες, ράγες, ανισόπεδα οδοστρώματα κλπ).

Μάθετε περισσότερα στην έκθεση της αντιπροσωπείας στην Αθήνα (Θησέως 312, Καλλιθέα, 210-9521108) και εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης