Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το πλέον premium μοντέλο της Ελβετικής Stromer είναι το ST5. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο πολύ Το ST5 έχει κερδίσει το βραβείο Red Dot 2020 για τον σχεδιασμό τουεκλεπτυσμένο και κατασκευασμένο με τα καλύτερα υλικά και εξαρτήματα της αγοράς. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και το ακριβότερο μοντέλο της γκάμας με την τιμή του να αγγίζει τις 10.000€!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηλεκτροκινητήρας που χρησιμοποιεί το ST5 είναι ο κορυφαίος SYNO Sport με απόδοση 850W και ροπή που φτάνει τα 48Nm. Η τελική ταχύτητα του ποδηλάτου είναι 45 Km/h και η αυτονομία του αγγίζει τα 180 χιλιόμετρα. Η μπαταρία είναι αποσπώμενη χωρητικότητας 983Wh με ταχυφορτιστή της Stromer ο οποίος φορτίζει πλήρως την μπαταρία σε 5 ώρες.

Η μπαταρία αφαιρείται με ένα κουμπί για μεγαλύτερη ευχρηστία

Ετοιμάζει και έκδοση ABS για το ST5 η Stromer

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο και το πιρούνι είναι αλουμινένιο, τα φρένα είναι της Stromer με δίσκους 203mm και σύστημα Το σύστημα Omni προσφέρει αντικλεπτική λειτουργία μέσω GPSHD944 από την TRP, ενώ το σύστημα μετάδοσης είναι το Shimano XTR Di2. Τα ελαστικά του είναι Pirelli Cycl-e. Πολύ ποιοτικό είναι και το σύστημα συνδεσιμότητας του ST5. Μέσω της εφαρμογής OMNI για όλα τα λειτουργικά συστήματα, μπορείς να έχεις όλα τα στατιστικά του ποδηλάτου, σύστημα επικοινωνίας σε περίπτωση κλοπής και φυσικά ρυθμίσεων του ποδηλάτου στα μέτρα του κάθε αναβάτη.

Η Stromer έχει ανακοινώσει πως το καλοκαίρι του 2021 θα εξοπλίσει το Stromer με σύστημα ABS στα φρένα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Το Stromer ST5 μπορείτε να το βρείτε στην Kosmoride.

Πολύ ποιοτικός σχεδιασμός καθώς ακόμα και το φωτιστικό σώμα εμπρός είναι  το Supernova M99 Pro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντικό βραβείο για την Kosmoride

Νέο crossover e-bike από την Peugeot

Freicycle: Το πιο ελαφρύ e-bike στον κόσμο με ρεκόρ Guinness

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης