Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Piaggio προχώρησε στην αναβάθμιση για το 2021 και του τρίτροχου της scooter MP3 τοποθετώντας του Η Piaggio συμπλήρωσε την γκάμα των MP3 με το 400 HPEτον νέο κινητήρα 400 κ.εκ. που συναντήσαμε πρώτη φορά το Beverly. Το MP3 350HPE δεν κατάφερε να περάσει τις προδιαγραφές Euro5 με αποτέλεσμα η Piaggio να επιλέξει να το αναβαθμίσει δίνοντάς του νέο κινητήρα, πιο ισχυρό και τεχνολογικά προηγμένο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο MP3 400 HPE είναι εφοδιασμένο με το μονοκύλινδρο σύνολο των 399 κ.εκ. το οποίο αποδίδει 35,4 ίππους. Σημαντική δουλειά έγινε στη μείωση των κραδασμών του κινητήρα ο οποίος είναι παράλληλα και πιο ήσυχος σε σχέση με τον προκάτοχό του. Έχει τοποθετηθεί επίσης σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης (Traction Control) για να αυξήσει την ασφάλεια στις επιταχύνσεις σε ολισθηρό οδόστρωμα.

Με την αναβάθμιση στον καινούριο κινητήρα το MP3 400 HPE γίνεται ακόμα πιο σβέλτο.

Με 3κάναλο ABS και συνδεσιμότητα με smartphone

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό το νέο MP3 διαθέτει νέα αναλογικά όργανα με ψηφιακή οθόνη πολλαπλών πληροφοριών, Με την εφαρμογή MIA μπορείς ακόμα και να ανοίξεις το χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα!LED φωτιστικά σώματα και χώρο για δύο full face κράνη κάτω από τη σέλα. Πολύ σημαντικό είναι το σύστημα συνδεσιμότητας MIA της Piaggio με το οποίο ο αναβάτης έχει πρόσβαση σε άφθονες λειτουργίες του MP3 από το smartphone του.

Το 400 HPE διαθέτει και σύστημα ABS τρικάναλο για μέγιστη ασφάλεια στην επιβράδυνση, ενώ οι αναρτήσεις κλειδώνουν αυτόματα ή χειροκίνητα, ανάλογα με ότι ζητήσει ο αναβάτης. Το MP3 400 HPE έρχεται να προστεθεί λοιπόν ανάμεσα στο 300 HPE και 500 HPE συμπληρώνοντας ομαλά την γκάμα των MP3.

Εξωτερικά δεν έχουμε σημαντικές αλλαγές, παρά μόνο λεπτομέρειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με 35,4 ίππους το νέο Beverly

Επετειακή Vespa GTS 300 75 Years

Έκδοση Pic Nic της Vespa Primavera στη Μαλαισία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης